Undersköterska demens Ribbingsholmsvägen 3 B

Om jobbet

Vår verksamhet

Ribbingsholmsvägen 3 B är ett särskilt boende med 26 lägenheter uppdelat på tre avdelningar, varav en är avsedd för brukare med demenssjukdom.

Boendet har två små innergårdar och promenadvägar runt om, vilket möjliggör promenader och utevistelse. Här är trevlig stämning och ett glatt team som arbetar tillsammans för brukarna.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är omvårdnad, sociala aktiviteter, dokumentation och att på bästa sätt hjälpa och stödja brukarna på demensavdelningen att klara sin vardag. Du arbetar utifrån ett proffesionellt och rehabiliterande förhållningssätt.

Din profil

Vi söker dig med undersköterskekompetens. Erfarenhet av arbete på demensavdelning är meriterande. Du respekterar och bygger en bra relation till brukare, närstående och kollegor.

Du har fokus på brukaren och sätter individens behov och välbefinnande i centrum. Som person är du ansvarstagande, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga.

Vidare förväntas du vara kreativ och flexibel då arbetet ofta kräver att du snabbt kan ställa om till olika situationer och förutsättningar.

Tjänsten kräver att du har goda datakunskaper och kan hantera svenska språket i både tal och skrift.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Annelie Blom, vik. enhetschef, 011 -15 79 77.

Din ansökan vill vi ha senast 31 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget