Underhållstekniker till Cloetta

Om jobbet

På underhållsavdelningen i Ljungsbro arbetar idag drygt 30 personer och nu behöver teamet förstärkas med fler skiftgående underhållstekniker. Här erbjuds du ett omväxlande, roligt jobb med stort fokus på driftsäkerhet och en effektiv produktion. Cloettas mål är att bli en konfektyrproducent i världsklass och här får du chansen att vara med på den resan!

OM FÖRETAGET
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll och du kommer att medverka i utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp och haverier i produktionsutrustningen. Självklart består även vardagen av att felsöka, reparera och dokumentera. Du har dagliga kontakter med människor och finns som stöd för att hålla en störningsfri produktion. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera, har lätt för att samarbeta med alla typer av människor och är serviceinriktad.

Du kommer själv att ansvara för att arbetet utförs med kvalitet och enligt produktionens önskemål.

I tjänsten ingår att du ska arbeta med:
  • Avhjälpande underhåll, felsökning och support.
  • Förebyggande underhåll och prestandakontroller i nära samarbete med produktionen.
  • Utveckling av maskinparken. Bevaka den tekniska utvecklingen och koppla ihop det med uppgraderingar, modernisering och ständiga förbättringar.
  • Utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och metoder.
DIN PROFIL
Vi tror att du som söker har en för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet inom service och underhåll. Har du erfarenhet av el, media eller automation är det meriterande.

Som person ser vi att du är en analytisk och strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har kunskaper i engelska. Du har förmåga att lyssna, analysera, fråga och formulera dig och du är handlingskraftig med ett stort driv och engagemang och får saker att hända. Du kommer att ansvara för underhållet av din egen lina/avdelning och därmed är det viktigt att du är självgående, har en god prioriteringsförmåga och kan fatta snabba operativa beslut. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor och att du gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

Som skiftgående tekniker är det viktigt att du har möjlighet att jobba natt (och även under vissa perioder helg) regelbundet.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Industrikompetens, erica.wiquist@industrikompetens.se.
Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Erica Wiquist

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Under 15 år har Industrikompetens varit en komplett, industriell kompetensförsörjningspartner i med- och motgång. Vi finns i Linköping, Norrköping, Motala och Katrineholm, alltid närvarande i regionen.

När Industrikompetens grundades 1997 var syftet att samordna, planera
och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare. Att Industrikompetens skulle ägas av regionens industriföretag var en bärande princip och genom den nära relationen till ägarna skulle företaget ha möjlighet att agera som en röst åt industrin i kompetensförsörjningsfrågan samt vara en samlingspunkt för olika nätverk.

15 år har passerat sedan starten och nu återgår Industrikompetens till grundtankarna. Vi ska fortsätta att samordna, planera och stödja företag i med- och motgång, skapa och driva nätverk för industrin och aktivt arbeta med den långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industri. Med hjälp av den återinvestering som våra ägare gör har vi möjlighet att göra detta varje
dag.


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var