Tysktalande person sökes till extrajobb som lärare

Framtiden · Utbildning · 14 dec

Om jobbet

Har du goda kunskaper i tyska och söker ett deltidsjobb? Sök då extrajobbet som tyskalärare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tyskalärare kommer du att på fredagseftermiddagar undervisa mindre klasser på en gymnasieskola i tyska. Tjänsten innefattar förberedelsearbete inför varje lektion där du kommer att ansvara för planering och förberedelser av dina lektionstimmar. Därmed tillkommer cirka 1 timmes planeringstid per undervisningstimme. Utöver detta ingår rättning och andra uppgifter relevanta för uppdraget.

Din profil

Skallkrav:
- Baskunskaper i tyska

Vi ser det som meriterande om du har tagit kurser i det tyska språket, läser till tyskalärare eller om du har en bakgrund där tyska språket varit huvudspråket. Har du lett ungdomsgrupper i något sammanhang är även detta meriterande.

Som person är du glad, driven och engagerad. Du trivs i lärarsituationen det vill säga att tala inför ungdomar samt vara behjälplig med frågor och annat.

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt avtal
Omfattning: Deltid ca 8 h/vecka

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Hanna Skoglund, 0703-214686

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Gymnasiet är en av Sveriges första friskolor där eleverna kan välja program med inriktningar som teknik, el- och energi samt vård- och omsorg. Gymnasiet är beläget i Finspång och har sedan starten 1996 varit en icke-vinstdrivande skola med fokus på eleverna.

Till Finspång finns det goda kommunikationsmöjligheter för dig som bor i Linköping eller Norrköping.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.