Textillärare till Vikbolandsskolan

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET

Vill du arbeta med ambitiösa och kompetenta kollegor? En skola i ständig utveckling och som för två år sedan blev utsedd till Norrköpings ”bästa skola enligt elevernas egna röster”? I så fall är Vikbolandsskolan en potentiell arbetsplats för dig!

Skolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 430 elever och är organiserad i tre arbetslag. Bussförbindelserna med Norrköping fungerar bra.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa eleverna i åk 3-9 i textilslöjd. Då slöjdarterna är ett ämne finns behov av att samverka med läraren i trä- och metallslöjd.

Din profil

Vi vill att du är behörig textillärare.

Du har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Du behöver ha ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa trygga elevgrupper. Vi förväntar oss att du är strukturerad och fokuserar på elevernas utveckling, så att de når goda resultat.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du behöver vara tydlig i ditt ledarskap samt vara väl insatt i skolans styrdokument.

I ditt ledarskap motiverar du och förser eleverna med kunskaper som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Genom ditt sätt att leda skapar du engagemang och delaktighet.

Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt vis. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet och sätter upp och håller tidsramar.

Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Denise Eriksson, Enhetschef/rektor på tel nr 011-15 14 51.

Din ansökan vill vi ha senast 11 december.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget