Testingenjör till Autoliv

Om jobbet

Vill du vara med och rädda liv? Vi söker nu dig som brinner för teknik och har ett stort fokus på kvalitet. I rollen som testingenjör får du chansen att samla på dig erfarenhet och få in en fot i en spännande bransch. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Autolivs räkning en testingenjör till Linköping

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Autolivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Autoliv. Autolivs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testingenjör kommer du arbeta med miljöprovning av Autolivs elektronikprodukter. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att utföra mekaniska mätningar och klimatprover. Du kommer att säkerställa att tester utförts korrekt samt följa upp vid eventuella fel. Du ansvarar för en första analys vad felet kan bero på och säkrar upp att all data finns lagrad för vidare felsökning av andra team inom elektronik och mjukvarudesign. Vidare tillkommer dokumentationsarbete i form av rapportering internt och till kund.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra elektriska- och mekaniska tester
 • Skriva testfall och programmera dem
 • Verifiera algoritmer och analysera dessa
Vi söker dig som

Vi söker dig som är högskoleingenjör inom elektronik eller motsvarande. Du kan vara nyutexaminerad eller ha längre erfarenhet av arbete som testingenjör. Vi ser också att du har erfarenhet av testning av elektronik inom några av områdena: elektriska tester, mekaniska tester, mekaniska mätningar, ESD eller EMC.
 • Goda kunskaper i engelska
 • Kan omvandla instruktioner och teknisk dokumentation till praktiska testfall
 • Har ett stor intresse för algoritmtester.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet inom testning av kamerasystem inom automotive
 • Erfarenhet av C#, Python, Lua eller Jenkins
 • Har kunskaper i tyska.
Som person är du initiativrik, kommunikativ och har en förmåga att självständigt leda titt arbete framåt. En av dina styrkor är förmågan att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare är du lyhörd och har en god samarbetsförmåga med dina kollegor då arbetet mestadels utförs i projekt.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Autoliv är en välkänd aktör inom bilbranschen som arbetar med att utveckla säkerhetssystem för personbilar. Företagets vision är att minska trafikolyckor genom utveckling av tekniska lösningar. Det här är en möjlighet för dig att få börja arbeta inom ett stort, attraktivt och internationellt företag.