Terminalarbetare natt, 50% i Linköping!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta natt 50% vid sidan av dina studier eller annat jobb? Har du truckkort och trivs med ett aktivt arbete? Läs mer och sök tjänsten!
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som terminalarbetare. Företaget är ett välkänt speditionsföretag i Linköping och du kommer att arbeta på terminalen med bland annat truckkörning och paketsortering.

Arbetstiderna är förlagda till kl 01-05 måndag natt - fredag natt och det är viktigt att du har tillgänglighet för att kunna jobba samtliga pass under veckan.
Tjänsten kräver att du har ett annat jobb på minst halvtid eller att du är student på minst 50%. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 1år kvar av dina studier om du är student. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund. Uppstart sker så snart som möjligt.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har truckkort A+B och som har erfarenhet av att ha kört truck tidigare. Det är viktigt att du har en god fysisk då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Som person är du effektiv, noggrann och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på rätt sätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med tydliga deadlines. Dessutom är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta i grupp. Passar den här tjänsten dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt kandidater.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!