Teknisk systemsupport till Infor

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Är du en teknikintresserad person med kunskaper inom system? Den här tjänsten innebär ett konsultativt arbete där du främst kommer arbeta problemlösande och ge support till Infors utvecklingsteam i USA, Europa och Asien. Du kommer bli expert på en av Infors teknologiprodukter IDM (Infor Document Management) och få en djup förståelse för hur systemet är uppbyggt. Låter detta spännande? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Infors räkning en ny medarbetare som kommer arbeta med teknisk systemsupport. Det innebär support gentemot Infors många utvecklingsteam där du kommer hjälpa till med allt från konfigureringsproblem och anpassningar till att säkerställa att teamen förstår IDM och dess möjligheter. Du kommer sitta med i gruppen som driver utvecklingen av IDM och med tiden dessutom bli en viktig kanal för återföring och kravställning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infor.

Arbetsuppgifter

Som teknisk systemsupport kommer du främst att hjälpa olika utvecklingsteam inom Infor globalt med deras integration av IDM. Arbetet kan beskrivas som konsultativt då du kommer hoppa in som ett stöd hos dessa team för att hjälpa dem förstå produkten och hur problem kan lösas.

På sikt kommer du även göra analyser över hur situationer ser ut hos Infors kunder. Ett exempel kan vara att ett företag behöver hjälp med att digitalisera pappersfakturor och koppla dessa till företagets affärssystem. Du kommer då få vara med och analysera företagets situation och ta reda på vilken typ av fakturor som ska lagras och vilka volymer som belastar systemen, för att lösningen ska passas till just dem.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot supportärenden från interna team kring IDM
 • Hjälpa Infors utvecklingsteam från USA, Europa och Asien.
 • Lära utvecklingsteamen hur IDM fungerar
 • Följa med i utvecklingen och bli den främsta experten på hur den används
Tjänsten passar dig som kan arbeta flexibla arbetstider. En dag kan arbetet ske normal arbetstid, 8-17, men en annan dag kan du behöva stötta ett team från USA vilket kan kräva arbete sena kvällar.

Om du är relativt nyexaminerad eller saknar relevant arbetserfarenhet finns även möjligheten att du kommer ingå i Infors egna utvecklingsprogram, Green Bean, som löper över 18 månader. Du kommer dels få en individuell utvecklingsplan och mentor samt vara delaktig i en gemensam utvecklingssatsning samtidigt som du under programmets gång kommer att genomföra utmanande uppgifter i grupp. Allt för att du ska komma in i dina arbetsuppgifter på ett snabbt och effektivt sätt och samtidigt få en så bra start som möjligt på din karriär inom Infor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och en utbildning som exempelvis systemvetare eller liknande där du fått en förståelse för system. En yrkeshögskoleutbildning inom relevant område kan också fungera. Det är viktigt att du har lätt för att lära dig då du kommer att bli expert på Infors system.

Vi söker dig som
 • har förståelse för programmering
 • kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift på engelska
 • är flexibel när det gäller arbetstider
Det är meriterande om du
 • har kunskaper inom .Net, Java och/eller HTML5
 • har en övergripande förståelse för hårdvara
 • har förståelse för dokumenthantering
Som person är du problemlösande vilket innebär att du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar. Du har en förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen. Du är initiativtagande och kommer med nya förslag till arbetssätt. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning. Du är flexibel och anpassar dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Du har också lätt för att samarbeta och kommunicerar, lyssnar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du arbetar bra med andra människor, agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, varierande arbetstider
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Linköping
 • Kontakt: Linus Lanker, 013 - 47 45 184
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Infor är världens tredje största tillverkare av affärssystem och har över 70 000 kunder i 194 länder. Infor erbjuder branschspecifika lösningar och affärsapplikationer skapade för att vara snabba, användarvänliga och flexibla. För mer information, besök www.infor.com.

Infors uppdrag är att skapa snygga sociala system som sticker ut och förändrar branschen. De arbetar agilt i små självstyrande team där beslutsvägarna är korta och idéerna många. I fokus står att skapa en modern och överlägsen användarupplevelse i alla produkter. För mer information om just IDM kika på Infors produktsida, IDM ingår i Infor Xi Platform även känt som Infor Technology.