Teknisk Säljare

Om jobbet

Vi söker en teknisk säljare för vårt breda produktsortiment. Du ska ansvara för försäljningsutvecklingen av vårt totala sortiment om ca. 9000 artiklar med fokus på belysning.

Sortimentet består av elmateriel & belysning och kundgrupperna är elinstallatörer, byggföretag, belysningskonsulter, OEM-tillverkare, industrier och butiker.

Du kommer tillsammans med företagsledningen utforma budget och marknadsplan.

Vem är Du?
Du som söker är en utåtriktad och målmedveten person som drivs av att göra affärer och nå resultat. Det är viktigt att Du tidigare arbetat med försäljning och har god kännedom om branchen, gärna teknisk utbildning inom el eller belysning och att Du har viljan och drivet för att lyckas. Du ska vara van att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och att Du har erfarenhet av försäljning, gärna fältsälj då stor del av Ditt arbete kommer att vara på fältet med 3-4 resdagar i veckan. Du har lägst gymnasieutbildning och dokumenterad säljerfarenhet. Du har även goda kunskaper i officepaket.

B-körkort är ett krav.

Är Du rätt person för tjänsten kan vi erbjuda Dig ett stimulerande och omväxlande arbete i högt tempo med frihet under ansvar.
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Malmbergs är ett nordiskt handelshus i elmaterielbranchen med huvudkontor och centrallager i Kumla, sedan 1981 har bolaget via postorder och genom egna butiker bedrivit försäljning mot den professionella marknaden inom områdena belysning och installationsmateriel.
Bolaget har dotterbolag i de nordiska grannländerna samt 28st egna butiker och är sedan 1999 noterat på Stockholmsbörsen.

Malmbergs är miljö- och kvalitétscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

2015 omsatte bolaget ca. 670 milj. SEK och sysselsatte 170 personer.


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var