Teknikintresserad orderadministratör

Om jobbet

Är du ett teknikfreak på jakt efter ett roligt extrajobb? Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för tekniska prylar och som är noggrann med ett ordningsamt och strukturerat arbetssätt. Du bör ha runt två år kvar på dina studier då det kommer finnas möjlighet till jul- och sommarjobb. Du som söker jobbet bör kunna jobba måndagsförmiddagar då detta är en arbetstopp för orderadministrationen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en orderadministratör.

Som orderadministratör behöver man egentligen inte ha teknikkunskaper men det är roligare att packa ordrarna om man förstår vad man packar. Dessutom kan vi kanske få input och förslag på nya saker samt bolla idéer. En person som inte är rädd för att ta fram lödkolven och bygga en liten pryl som blinkar! Så beskriver vår kund den optimala kandidaten. Så om du känner igen dig det minsta, även om du inte får prylen att blinka, sök tjänsten redan idag!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Kundföretaget ligger i Johannelunds centrum, på gång/ cykelavstånd från campus.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du arbeta med att ta emot ordrar och paketera varor. Det kommer att finnas andra orderhanteringsrelaterade uppgifter också som att se över inkommande leveranser och inventering. Att i övrigt hålla ordning i lokalerna så det är lätt att hitta de olika varorna ingår också i arbetet.

Eftersom det är ett litet företag som växer snabbt får du ta mycket ansvar och även hugga i där det behövs. Jobbet kommer innebära mellan 5-10 h/vecka under terminerna där måndag förmiddag är en återkommande och viktig arbetstid då du bör ha möjlighet att jobba. Nu inför jul är det ett ökat tryck och vi ser ett stort behov av hjälp under nästan alla förmiddagar samt heltid under mellandagarna. Du kommer att få en introduktion till arbetet 1-2 dagar innan start för att komma in i arbetet på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som

För att vara aktuell för uppdraget är du studerande på minst 50% och bör ha runt två år kvar av dina studier, detta då vi söker någon som kan jul- och sommarjobba också. Du bör ha möjlighet att jobba måndags förmiddagar då det är en arbetstopp för orderadministrationen. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och god datorvana. Vidare är du noggrann och ansvarstagande då du kommer att jobba självständigt och behöver föra arbetet framåt på egen hand. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med orderhantering på ett eller annat vis.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: förmiddagar 3-5 dagar i veckan fram till jul därefter heltid under mellandagarna. Övrig tid under terminen ca 5-10 tim/v.
  • Lön: Timlön
  • Placering: Johannelund, Linköping
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Vår kund är en liten onlinebutik som säljer teknikprylar till privatpersoner. Idagsläget är de 6 anställda som jobbar tillsammans i lokalen i Johannelund.