Teknikintresserad inköpare till CybAero

CybAero · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Är du intresserad av teknik och vill arbeta på ett expansivt företag som ligger i framkant i sin bransch? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en driven inköpare till CybAero med start omgående.

CybAero utvecklar och tillverkar fjärrstyrda helikoptrar, så kallade RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) med tillhörande sensorsystem för säkrare och kostnadseffektivare flygning i farliga miljöer. Bolaget har fått stort internationellt genomslag med helikoptern APID One som kan anpassas för både försvarsverksamhet och civila uppdrag såsom kust- och gränsbevakning, räddningstjänst och kartering. CybAero har sitt huvudkontor i Mjärdevi Science Park i Linköping. Bolaget har cirka 50 anställda och är listat på NASDAQ OMX First North sedan 2007. FNCA Sweden AB är Certified Adviser.

Om jobbet

CybAero bygger ett nytt team inom inköp där din insats kommer att vara viktig och där du kommer att få möjlighet att påverka mycket. Du ansvarar för följande uppgifter:
  • Du arbetar med både operativt och strategiskt inköp
  • Du är ansvarig för orderläggning och avrop av produkter till den egna produktionen.
  • Du kommer att arbeta med dagligt förekommande uppgifter inom det operativa inköpet såsom orderläggning, leveransbevakning och attestering av fakturor.
  • Du arbetar med tekniskt projektinköp samt är med och utvecklar inköpsrollen och sätter mål för avdelningen.
  • Du kommer att ha daglig kontakt med både leverantörer och monteringspersonal och arbeta för optimering av ledtid och lager.
  • Du arbetar med leverantörsutvärderingar samt reklamationer.
Nära samarbete med övriga i teamet är en viktig förutsättning för att lyckas i denna roll.

Om dig

Du som söker har minst två års erfarenhet av operativt och strategiskt inköp. Du har en utbildning inom logistik eller inköp och det är meriterande om du har arbetat i en teknikintensiv verksamhet tidigare.

En förutsättning för att hantera arbetsuppgifterna är att du har goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Erfarenhet av olika affärssystem är önskvärt.

Du kommer att trivas och nå framgång som inköpare om du är mycket kommunikativ, lyhörd samt har en god analytisk förmåga. Då du kommer att arbeta brett i din roll är du drivande och tar mycket eget ansvar. Det allra viktigaste för CybAero är att känna glädje och engagemang i jobbet!

Om anställningen

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Engström 013-35 88 81.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Anna Engström, 013-358881

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.