Tekniker till Östgöta Portservice AB

Om jobbet

Har du goda el- och mekanikkunskaper och är redo att ta nästa kliv i karriären? Vill du vara på en varierande arbetsplats där ingen dag är den andra lik? Då kan detta vara tjänsten för dig! Östgöta Portservice söker nu en tekniker på heltid som kommer att arbeta i Linköping och Norrköping med omnejd.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Östgöta Portservices räkning en tekniker som kommer att arbeta med installation, service och reparation av portar och grindar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Östgöta Portservices önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Östgöta Portservice. Östgöta Portservices intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du arbeta med kundbesök av diverse slag som innehåller alltifrån felsökning till installation och underhållsservice, samt att det kan förekomma en del akuta reparationsfall. Under din första tid på företaget kommer du att få en gedigen upplärning av dina kunniga kollegor för att du ska känna dig säker på ditt arbete. Till en början kommer du att få jobba med lite enklare arbetsuppgifter för att successivt avancera och lära mer.

Du kommer till exempel att:
 • Åka ut på kundbesök
 • Felsöka produkter och sedan laga dessa
 • Utföra kontinuerligt underhållsarbete
För att kunna utgå direkt från hemmet kommer du att få en egen tjänstebil som du varje dag kan ta hem.

Tjänsten passar dig som har goda kunskaper inom mekanik och el samt en utbildningsbakgrund inom el eller fordon. Vi tror att du har erfarenhet av liknande uppgifter men att du är nyfiken och intresserad av att lära mer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har körkort
 • Har kunskaper inom el och mekanik
 • Har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter
Det är meriterande om du
 • Har en KY- eller gymnasieutbildning inom fordon, el eller mekanik
 • Har kunskaper inom hydralik
 • Har arbetat med liknande uppgifter tidigare
Östgöta Portservice besitter stor kompetens som de gärna delar med sig av. Det finns idag 11 tekniker med spridd ålder och bakgrunder inom serviceyrket såsom maskinreparatör, truckreparatör, hissmontör etc. För att passa in på Östgöta Portservice är det viktigt att du har ett stort intresse för arbetet samt en positiv anda som du gärna sprider bland dina kollegor. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har ett stort tekniskt intresse. Då arbetet ofta sker tillsammans med andra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till överrekrytering
 • Placering: Linköping med omnejd
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Östgöta Portservice AB har växt sedan det startades 1991 och har idag 15 anställda. På denna arbetsplats är företagskultur och laganda nyckelord för att man som medarbetare ska kunna trivas. Företaget arbetar med byte, nymontage, service, underhåll och reparation av portar och grindar. Östgöta Portservice är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, två saker som är viktiga för företaget.