Teamorienterad Servicechef sökes till Sverull ElektroDynamo AB

Om jobbet

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner och tätningar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi finns i Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping (HK), Karlstad, Lidköping, Malmö, Norrköping, Västerås, Sundsvall, Södertälje och Växjö. Vi ingår i AxIndustries, ett affärsområde inom Axel Johnson International, som omsätter 1,6 miljarder kr.

Vi söker dig som har affärsmässighet och kunskap att driva serviceverkstäder med lönsamhet!

Din uppgift:

Som servicechef får du det övergripande ansvaret att aktivt leda, coacha och utveckla våra verkstäder i Halmstad, Helsingborg, Göteborg, Lidköping, Västerås och Norrköping samt externt arbetande servicetekniker. Du säkerställer att vi håller den kvalitet och effektivitet vi förväntar oss i alla våra uppdrag, när det gäller utförd service, renovering, tillståndskontroll, underhåll och projekt.

Du kommer också att i god samverkan med Service och Projektförsäljning samt Produktförsäljning generera försäljning av service, projekt samt produkter. Du medverkar genom att kartlägga nya kunder och kundbehov samt stöttar verksamheten till den försäljning som görs direkt på våra serviceverkstäder.

Din roll innehåller budget, ekonomi och personalansvar och du ingår i ledningsgruppen. Ditt team består av 6 verkstadschefer samt ca 50 medarbetare såsom projektledare, mekaniker och servicetekniker. Du har fullt personalansvar för chefsgruppen, samt indirekt personalansvar för övriga medarbetare.

Som person:

Vi söker dig som har starka egenskaper för en ledande position. Du har god förmåga till att se till helheten och prioritera utifrån övergripande strategier, samt förmåga till att utveckla förnuftiga och genomförbara lösningar på problem. Du är en möjliggörare, du är intresserad av "Win-win" resultat för alla parter, och du samverkar genom att främja och utveckla andras idéer för att stimulera förändring. Du är också bra på att dela med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat.

Som person har du erfarenhet av att initiera, anpassa och styra upp förändrings- och utvecklingsinsatser. Du ser det som en självklarhet att driva och utveckla säljprocesser och dialogen med våra kunder. Det är önskvärt att du har din bakgrund från en ledande befattning inom branschen, och meriterande om du har ansvarat för serviceverkstäder mot industrin.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder för rätt person en fantastisk möjlighet att få leda utvecklingen för vår verksamhet! Sverull ElektroDynamo är ett framgångsrikt resultat av fusionen mellan AB Sverull och ElektroDynamo AB som genomfördes för att stärka positionen på marknaden och erbjuda ett mer attraktivt utbud av servicetjänster och industrikomponenter. Vi omsätter ca 210 MKr och består av 125 medarbetare. Målet är att vara den ledande specialisten och fullservice leverantören i Sverige och därefter i Norden.

Tveka inte att söka tjänsten! Sista ansökningsdag är den 9 december. Har du frågor så kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson på 0736-847096 eller Mia Neander 0736- 847561. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget