Talangfull företagssäljare till Telavox - Linköping

Telavox · Försäljning · 25 dec

Om jobbet

Telavox expanderar och säljteamet i Östergötland ser i och med detta fram emot att utöka sitt team med engagerade och resultatinriktade säljare med utgångspunkt från vårt kontor i Linköping. Älskar du att arbeta målinriktat och har en passion för försäljning och goda kundrelationer? Får du energi av att utföra bra kundmöten och att driva affärer i hamn? Tycker du dessutom att det är gött att känna samhörighet, ha roligt på jobbet och att utvecklas tillsammans med andra säljare i en framgångsrik och innovativ organisation? - Då vill vi komma i kontakt med dig!

Med Linköping som hemmaplan kommer du att ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till införsäljning och avtalets undertecknande i direkt möte med kund. Som stöd i ditt arbete har du ett engagerat säljteam, en närvarande och coachande försäljningschef samt övriga supportfunktioner som alla verkar tillsammans mot gemensamma mål. Vi har en hel avdelning med kundcentrerade experter som i nästa steg förvaltar kundsamarbetet, med allt vad det innebär, så att du kan fokusera på det du gör bäst - att attrahera och kontraktera nya kunder.

Din profil

För att trivas och prestera på Telavox måste du vara duktig med människor och ha nära till skratt. Vi söker i huvudsak dig som har erfarenhet av uppsökande och lösningsfokuserad försäljning till företag. Det är meriterande om du har ett utarbetat kontaktnät i regionen och förstår vikten av nätverkande. Kunskap och erfarenhet inom IT eller telekombranschen är toppen men inget krav. Eftersom stor del av införsäljningen sker i fysiska möten är B-körkort ett krav.

Personligen har du ett starkt driv som pushar dig till ständig personlig utveckling med målet att alltid nå avslut parallellt med att du överträffar kundens förväntningar. Du är van vid att arbeta självständigt och målfokuserat och uppskattar frihet under ansvar. Du är givetvis representativ, social och förtroendeingivande och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Telavox passar dig som älskar försäljning men som också värdesätter de ämnen som får dig att älska ditt arbete och känna stolthet för företaget. På Telavox är det enkelt att älska sitt arbete, inte bara för att vi säljer en cool och marknadsledande kommunikationstjänst utan kanske främst för att vi har så roligt tillsammans. Utöver skrattglada kollegor och en egenutvecklad stark produkt får du hos oss dessutom:
  • Ta stort eget ansvar
  • Modern och mobil infrastruktur med bra stödsystem
  • Grundlön + provisionssystem utan tak
  • En tydlig intern karriärstege för dig med ambitioner.
  • MacBook och fri telefon
  • Grymma sociala evenemang såsom kick-offs och AWs
  • Ta del i en framgångsresa som är på väg att bli global
Vi är taggade på att träffa dig och urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig - Jenny Persson på 040-620 01 06 eller jenny.persson@telavox.se alternativt Regional försäljningschef - Christoffer Carpvik på 036-33 00 833 eller christoffer.carpvik@telavox.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt från kontakt av rekryteringsfirmor/bemanningsföretag med anledning av denna annons.

Nyckelord: Account Manager, AM, säljare, Key Account Manager, KAM, företagssäljare
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var