SYSTEMTESTARE TILL KVALITETSMEDVETET KONSULTBOLAG!

JobBusters · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker efter systemtestare till vår kunds spännande projekt! Vår kund är ett konsultbolag som arbetar nära sina kunder som befinner sig inom bl.a. telekom, E-handel, flyg-och fordonsindustrin. De arbetar med hela kedjan från projektledning, utveckling, test och utbildning till att införa moderna arbetssätt så som Agile, Lean, Scrum och Kanban.

Med deras höga utbildningsnivå, breda kompetens, mångåriga erfarenhet och inte minst deras sociala förmåga levererar de till nöjda kunder.

De söker en erfaren systemutvecklare som har specialiserat sig inom test. De söker en erfaren systemtestare med bakgrund i systemutveckling för att anpassa sig efter sina kunders behov på bästa sätt. För duktiga systemtestare erbjuder de spännande uppdrag inom många områden!

Företagspresentation

Vår kund är ett mindre konsultbolag som förmedlar kunskaper och erfarenheter om modern system- och programutveckling - ständig förbättring och moderna utvecklingsmetodik som Agile, Lean, Scrum och Kanban. De startades 1999 och har kontor i Linköping och Jönköping.

Kvalifikationer
  • Du har en högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande inom relevant område
  • Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
  • Du har arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
  • Du har erfarenhet av att programmera system inklusive tester
  • Du har erfarenhet av såväl manuella som automatiserade tester
  • Du har erfarenhet av agila metoder
Personliga egenskaper

Det är viktigt att du tycker det är kul att utvecklas både som person och med vår kund. Vi ser att du har en förståelse för olika testmetodiker och kan resonera kring frågor och problem. Vidare är du en öppen och social person.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund har en bra gemenskap och lägger stort fokus på utveckling och social trivsel. De erbjuder goda förmåner, utbildningar och konferenser.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Kontakt

Ring Matilda Fransson, 0132661004

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var