Systemingenjör till Saab i Linköping!

Framtiden · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Är du nyexad ingenjör som har kunskaper inom systemdesign och programmering? Vill du arbeta på ett stort och expansivt bolag? Tveka inte att ansöka redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemingenjör kommer du arbeta med kravinsamling och design av simulatormjukvara samt se till att design och krav håller ihop. Som systemingenjör på Saab kommer du verka i spännande projekt i en varierande arbetsmiljö där du har utrymme att utvecklas i din yrkesroll. I rollen som systemingenjör är det viktigt att du är prestigelös och att du är nyfiken eftersom arbetet sker i en kreativ miljö. Du kommer arbeta både självständigt men även ha nära samarbete med kollegor och kunder inom Saab.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole-/civilingenjörsutbildning i datateknik eller motsvarande
  • C och C++
  • Förmåga att omsätta krav till tekniska lösningar
Som person ser vi att är social, kommunikativ, noggrann, stresstålig och teknikintresserad.
Eftersom arbetet omfattas av försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav.

Villkor

Start: ASAP - 2017-07-07

Placeringsort: Linköping

Urvalet sker löpande då vår kund har brådskande behov - lägg därför in en ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Haglund, 0722304713

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretagföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är totalt 14 700 anställda och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är Saab ledande inom många områden och en femtedel av alla intäkter går till forskning och utveckling.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.