SYSTEMARKITEKT TILL VÄXANDE BOLAG!

JobBusters · Data & IT · 27 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som systemarkitekt hos vår kund kommer du att ingå i deras agila team och främst arbeta inhouse tillsammans med dina kollegor. Du har en tät dialog med kunden och översätter deras krav till arkitektur för systemlösningar inom skiftande områden. Arbetsuppgifterna kommer variera då du kommer att delta i olika uppdrag parallellt.

Vår kund värdesätter ansvarstagande och utvecklingsförmåga. Du får möjlighet att arbeta i en kreativ miljö i centrala Linköping eller Norrköping med korta beslutsvägar. Du kan påverka, ta egna initiativ och hitta nya lösningar på olika utmaningar. Hos vår kund har du också chansen att styra din egen inriktning och utveckling.

Företagspresentation

Vår kund är ett konsultbolag som kan erbjuda allt från en digitalbyrå till det nästa inom Internet of Things, Avancerad analys och kundanpassade system. I dagsläget har de 50 anställda, varav cirka hälften jobbar med system- och webbutveckling. De har kontor i centrala Norrköping och Linköping. Deras kunder sitter främst inom Östergötland.

Kvalifikationer
  • Du har lång erfarenhet av systemutveckling och har lätt för att omsätta komplexa systemkrav, både funktionella och icke funktionella, i lösningsförslag
  • Du har en högskoleutbildning inom relevant område
  • Du har erfarenhet av agil systemutveckling på .net plattformen
  • Du har erfarenhet av modern webbutveckling
  • Du har erfarenhet av Azure
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att passa in i rollen som systemarkitekt har du utvecklat en god affärsförståelse och kan pragmatiskt omsätta det i kombination med strategiskt IT arbete. Du är en person som trivs med kundkontakt och har ett brett tekniskt kunnande. Vidare är du ödmjuk, prestigelös och lösningsfokuserad. Du trivs med att ta ansvar och är en strukturerad och social person.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter inom företaget samt goda förmåner. Du får arbeta med mycket kompetenta och grymma kollegor med högt i tak och en trevlig stämning.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var