Windowstekniker sökes till kund i Linköping!

Framtiden · Data & IT · 4 nov

Om jobbet

Vi söker dig som har bred kunskap inom Windows-systemadministration och vill arbeta i en mindre organisation med utvecklande uppdrag! Sök tjänsten redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med systemadministration av Windows och drift av stora servermiljöer hos vår kund i Linköping.

Dina arbetsuppgifter är beroende av vilket uppdrag du arbetar med men kommer i stort innehålla en eller flera av nedanstående delar:
  • Implementationsprojekt
  • Migreringar och konsolidering av kunders servermiljöer
  • Integration av servermiljöer
  • Virtualiseringsprojekt
  • Drift av servermiljöer
  • Planering och genomförande av produktionssättningar.
Arbetet sker oftast i projektform.
Arbetet kan ibland bedrivas på obekväma arbetstider och resor i arbetet förekommer.

Din profil

Du har någon form av eftergymnasial teknisk utbildning inom det berörda området

Du har kunskap inom Windows server.

Flytande svenska och engelska är ett krav.

Vi ser att du är en person som tycker om att arbeta som konsult och är beredd att ge det där lilla extra. Du har ett intresse för teknik och gillar att hänga med i den senaste utvecklingen. En positiv attityd, ärlighet och ödmjukhet är något som vår kund värdesätter högt.

Vår kund har inställningen att man ska ha roligt på jobbet - varför de är väldigt måna om din arbetssituation och att du har ett stimulerande och roligt jobb där du får chans att utvecklas i din kompetens.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in dina ansökan redan idag. Jag ser fram emot att läsa den!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Vår kund är ett IT-konsultföretag med uppdrag över ett stort geografiskt område. Just nu söker kunden extra förstärkning till Linköping. Företaget hjälper sina kunder på plats eller på distans genom att med modern teknik vara uppkopplade till sina kunders system.

I denna tjänst ges du möjlighet att arbeta i ett lite mindre företag där du har chans att påverka och vara delaktig i det som sker i företaget. Vår kund är ett framåtsträvande och expansivt företag med många möjligheter.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.