Studerande lagermedarbetare till Norrköping

Om jobbet

Är du student och letar efter ett extra jobb som går att kombinera med skolan? martin&servera söker nu ett antal lagermedarbetare som främst ska jobba eftermiddagskvällar under terminerna. Arbetet kommer att vara förlagt måndag fredag med störst behov under måndag och torsdagar. Passar detta ditt skolschema? Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för martin&serveras räkning ett antal lagermedarbetare till sin anläggning i Norrköping. Vår kund är Sveriges ledande restauranggrossist och erbjuder varor, tjänster och kunskap som behövs inom storkök och restaurangverksamhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att ingå i ett team som arbetar med den dagliga produktionen av varuplock. Arbetet kommer bitvis kunna vara fysiskt ansträngande då du kommer att sköta plock och hantering av paket och varor i olika storlekar. Vidare kommer du att ansvara för att leveranssäkerheten och kvaliteten på det arbete du utför motsvarar kundernas krav och förväntningar.

martin&servera erbjuder en arbetsplats med god arbetsmiljö och gemenskap. Arbetet kommer att inledas med en introduktion samt utbildning för att du ska få rätt förutsättningar till att kunna göra ett bra arbete. Introduktionen kommer mestadels att vara förlagd på förmiddagar.

Vi söker dig som

Är student på universitet eller högskola med minst 1,5 år kvar på dina studier. Du bör trivas med ett fysiskt och tempofyllt arbete samt gilla att jobba i team. Vi ser helst att du har lagererfarenhet sedan tidigare och truckkörkort A är meriterande. För rätt person med goda tidigare kvalifikationer, kan det i annat fall finnas möjlighet att få en intern truckkortsutbildning på plats hos kunden.

Som person bör du vara uthållig och ha god fysik då arbetet kan vara både fysiskt tungt och kräva ett högt arbetstempo. Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten då det är av stor vikt att du lätt kan uppfatta de artikelbenämningar som man använder vid expedieringen samt uppvisar en stor säkerhet vid varuhanteringen. Slutligen är det även viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket, då kommunikationen på arbetsplatsen sker på svenska.

Rekryteringen sker för att på bästa sätt kunna täcka upp kundens kontinuerliga behov men framförallt vid arbetstoppar inför jul och sommar vilket ställer krav på konsulternas lojalitet och åtagande.

Övrig information
  • Start: V.52 och framåt
  • Uppdragets uppskattade omfattning: 2-3 dagar i veckan under skolterminerna.
  • Arbetstiderna är Mån-tors kl 14.50-23.40, fredagar 14.50-20.20. På arbetsplatsen jobbar man skift och störst behov är det måndags-och torsdags eftermiddagar men arbetet kommer att vara förlagt alla vardagar. Ibland finns även behov på dagtid från 06-14.50.
  • Placering: Norrköping, Ingelsta
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.