Student sökes till extrajobb som Matematikstöd

Academic Work · Utbildning · 24 dec

Om jobbet

Är du en matematikintresserad student som söker ett givande extrajobb precis intill Campus i Norrköping? Tycker du om att coacha och skapa engagemang? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Plusgymnasiets räkning en student som kan hoppa in och jobba extra som matematikstöd under matematikundervisningen vid behov samt under onsdagar och torsdagar mellan klockan 15-16.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Plusgymnasiets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Plusgymnasiet.

Arbetsuppgifter

Som Matematikstöd kommer du att fungera som en extra resurs under matematikundervisningen på skolan där du stöttar och hjälper elever samt avlastar lärare. Du kommer ha en coachande roll där du skapar engagemang och motivation hos eleverna i matematikundervisningen. Du introduceras in i arbetet av skolans två matematiklärare och vidare kommer ni att samarbeta tätt under matematikundervisningen.

Vi söker dig som
  • Är student på högskola eller univeristet och söker ett extrajobb
  • Har goda kunskaper i matematik 1 och 2
  • Är obehindrad i det svenska språket, både i tal och skrift då undervisningen är på svenska
Det är meriterande om du läser någon typ av lärarutbildning och/eller har tidigare arbetat med barn och ungdomar.

Du är en strukturerad och pedagogisk person som tar initiativ och driver aktiviteter. Vidare har du ett stort intresse för matematik och kan därigenom väcka nyfikenhet och upptäckarglädje hos eleverna i matematikundervisningen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid ca 8-10h/vecka under hela läsåret
  • Placering: Norrköping
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia som är Nordens största utbildningsföretag. Första skolan startades 2008 och finns idag på 14 orter runt om i Sverige. På Plusgymnasiet i Norrköping finns idag ca 280 elever och ca 25 anställda.