Student med truckkort? Arbeta på lager 16-23.30!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet från lager och studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Vill du jobba extra på kvällstid mellan kl 16-23.30 fram till årsskiftet? I så fall har vi jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta extra som orderplockare.
Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Du ingår i en grupp av konsulter som arbetar vid behov och lagret är beläget i utkanten av Norrköping. Vi vet att vi kommer att ha en stor efterfårgan på personal från början av november fram till början av januari och är därför måna om att hitta konsulter som har god tillgänglighet under den perioden. Vi ser långsiktigt på uppdraget.

Kunskaper för uppdraget

För denna tjänst söker vi dig som har truckkort och gärna har erfarenhet av att jobba som lagermedarbetare. Det är ett krav att du som söker är student eller har ett annat jobb på minst 50%. Du trivs med att arbeta mot tydliga mål och att skapa goda arbetsresultat. Du trivs med att arbeta i högt tempo och har en positiv inställning. Som person är du väldigt engagerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt arbete. Då lyft förekommer i arbetet ser vi också att du är en person med god fysik. Du är en person som trivs med att ta eget ansvar och att jobba i grupp. I denna tjänst blir du anställd av oss på StudentConsulting medan arbetet sker ute hos vår kund. Krav: Truckkort med A behörighet. Körkort och tillgång till bil.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!