Student? Arbeta extra vid behov i yrkesbutik!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du truckkort och letar efter ett passande extrajobb vid sidan av studierna? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Till deras yrkesbutik i Linköping söker de en student som kan arbeta extra.

Vi söker dig som vill ha ett aktivt extrajobb vid sidan av studierna. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom:
  • Materialhantering
  • Orderhantering
  • Utlastning av gods
  • Sortering och plock av butikens olika produkter
Omfattningen på arbetet styrs av kundens behov och du kommer att hoppa in och jobba när ordinaire personal är sjuka eller lediga. Butiken har öppet kl 06.30-16.00 och behovet kommer att variera men arbetet är möjligt att kombinera med studier. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är student på minst 50% och kommer att fortsätta dina studier minst till hösten 2017. Du har möjlighet att hoppa in och jobba med kort varsel och har även god tillgänglighet att jobba runt jul och under nästa sommar. Det är ett krav att du har truckkort med behörighet A. Har du kassavana och tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP är det meriterande men inget krav. För att passa in i verksamheten är det viktigt att du är serviceinriktad, stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Tunga lyft förekommer i arbetet och du behöver därför ha en god fysik. Då du kommer att arbeta i ett mindre team är det även viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Är det dig vi söker? Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!