Student? Arbeta extra på flygplatsen med incheckning!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Vill du arbeta på en flygplats och letar efter ett extraarbete vid sidan av studierna och under sommaren? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker dig som vill arbeta extra på Norrköpings flygplats med incheckning av passagerare och bagage samt boarding. Flygplatsen har avgångar flera dagar i veckan på varierande tider under såväl morgon, dag som kväll.

Du kommer att ingå i en bemanningspool där du blir utbokad på pass efter kundens behov. UNder lågsäsongen (nov-mar) är behovet av extrapersonal lägre men det kommer finnas lediga pass främst under helger samt vid sjukdom och liknande bland den interna personalen. Under högsäsongen ökar behovet och passen blir både fler samt längre och vi söker därför efter kandidater med ett flexibelt schema där det även är ett krav att du kan jobba under sommaren.

För detta uppdrag kommer du att bli anställd av Student Consulting och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och vill att även du ska ha möjlighet att kombinera detta med dina studier under terminerna och att du är kvar i Norrköping över sommaren och kan jobba då, omfattningen under sommaren är ca 50-70%.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten är studerande på minst 50% och kommer att fortsätta dina studier under minst två år till. Du har god tillgänglighet och möjlighet att arbeta under sommaren, du är en flexibel person som vill jobba och kan hoppa in med kort varsel vid behov. Du har goda datakunskaper samt behärskar svenska och engelska väl. Har du tidigare arbetat i ett serviceinriktat arbete ses det som meriterande, men det är inget krav. Som person är du stresstålig, hjälpsam och serviceminded då tjänsten innebär mycket kundkontakt. Du kan arbeta självstädnigt och har en god samarbetsförmåga samt en positiv inställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Uppstart kommer att så snart vi hittat rätt kandidater.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!