Strategisk inköpare för arbete med indirekt material!

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta med strategiskt inköp och har en högskoleexamen inom teknik/ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt? Har du kunskaper inom affärsjuridik? Är du dessutom en driven och initiativtagande team player med näsa för affärer har vi uppdraget för dig Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en strategisk inköpare för arbete med indirekt material.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare kommer du att arbeta inom kategorin för produktionsnära investeringar. Du kommer att leda arbetet för att sänka företagets kostnader genom att bygga upp världens bästa leverantörsbas, förhandla priser och avtal, förbättra arbetssätt och bygga långsiktiga relationer. Du kommer att ingå i ett team med flera inköpare. Resor kan förekomma både nationellt och internationellt.

Du kommer till exempel att
 • på uppdrag av och i samråd med interna kunder utföra upphandlingar inom ansvarsområdet
 • driva förbättringsarbete av inköpsprocesser för att minimera risk och ej värdeskapande aktiviteter
 • genom kommersiellt inköpsarbete bidra till företagets uppsatta mål inom miljö, kvalitet och leveransförmåga.
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med mycket puls där det finns utrymme för mycket eget ansvar och där du har möjlighet att kunna påverka vägval och arbetssätt.

Vi söker dig som
 • har erfarenhet av att arbeta med strategiskt inköp. Antal år är ej det viktigaste då vi även kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
 • har en högskoleexamen inom teknik/ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
 • har kunskaper inom affärsjuridik
 • har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Som person är du driven med stor initiativförmåga och vana vid att hantera flera projekt samtidigt. Du har mycket god samarbetsförmåga och god förmåga till ett se ett helhetsperspektiv samt att kunna prioritera i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen ser vi också att du har näsa för affärer och följer marknadsutveckling inom olika branscher.

Övrig information
 • Start: 15 januari 2017.
 • Omfattning: Heltid, vikariat på minst 6 månader med goda chanser till förlängning.
 • Placering: Mjölby.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Mjölby
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.