Stödpedagog till Vilbergsgatan 110

Om jobbet

Vår verksamhet

Vilbergsgatan 110 är en gruppbostad med 5 platser för personer inom funktionsnedsättningsområdet med beslut enligt LSS, huvudsakligen inom neuropsykiatriatiska diagnoser och gravutvecklingsströning.

På Vilbergsgatan 110 arbetar vi individinriktat och erbjuder anpassat stöd åt brukarna hela dygnet.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar målinriktat och individanpassat med utgångspunkt i vård och omsorgsnämdens uppdragsplan samt styrdokument med huvudsaktlig målsättning att ge de boende en god livskvalitet. Vi erbjuder stöd till de boende dygnet runt och arbetar utifrån ett professionellt och rehabiliteande förhållnings- och arbetssätt där stöd anpassas efter varje individs förutsättningar och behov.

I arbetet ingår ett nära samarbete med anhöriga, god man, dagligverksamhet med flera. Arbetet innebär både ett tätt samarbetet med kollegor samt ensamarbete.

Stödpedagogen har i grunden samma arbetsuppgifter som den resterande arbetsgruppen, men har som en del av sin tjänst i uppdrag att arbeta mer ingående med kvalitetsutveckling.

Stödpedagogen kommer tillsammans med enhetschefen bland annat ha ett utökat ansvar för kvalitetsäkring av genomförandeplaner, utveckla arbetsmetoder samt implementera evidensbaserad kunskap. Stödpedagogens uppgift innebär även att vägleda övriga medarbetare i det pedagogiska arbetet.

Tunga lyft förekommer till viss del i arbetet.

Din profil

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning eller som i grunden har en relevant gymnasieutbildning samt läst högskolekurser med lämplig inriktning motsvarande minst 60 HP alternativt har en avslutad YH-utbildning omfattande minst 200 YH. Meriterande är erfarenhet av funktionsnedsättningsområdet.

Som person behöver du ha en personlig mognad, vara trygg, strukturerad, ha en hög iniativförmåga samt en förmåga att både kunna arbeta självständigt likväl kunna samarbeta med dina kollegor.

Vi ser att du arbetar målinriktat både på kort och lång sikt samt att du har en förmåga att se till helheten i verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och planerar, organiserar och prioriterar arbetet effektivt.

Du skall vara en god förebild för brukarna och arbetskamrater samt vara kvalitetsmedveten och drivande i processer. Du ska kunna delta aktivit i brukarnas aktiviteter samt vara flexibel i dina arbetsuppgifter.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har god datorvana.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Karin Borén, enhetschef på 011-152694.

Din ansökan vill vi ha senast 11 december.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget