Stödpedagog till Luntgatan 51

Om jobbet

Vår verksamhet

Luntgatan 51 är ett Serviceboende med 18 lägenheter för personer inom funktionsnedsättningsområdet med beslut enligt LSS, huvudsakligen psykiatriska och neuropsykiatriska diagoser.

På Luntgatan arbetar vi individinriktat.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar målinriktat och individanpassat med utgångspunkt i vård och omsorgsnämndens uppdragsplan samt styrdokument med huvudsaklig målsättning att ge de boende en god livskvalitet. Vi erbjuder stöd till de boende och arbetar utifrån ett professionellt och rehabiliterande förhållning- och arbetssätt där stödet anpassas efter varje individs förutsättningar och behov. I arbetsuppgifterna ingår nära samarbete med anhöriga, god man med flera. Arbetet innebär både ett tätt samarbete med kollegor och ensamarbete.

Stödpedagogen har i grunden samma arbetsuppgifter som de resterande i personalgruppen men har som en del av sin tjänst i uppdrag att arbeta mer ingående med kvalitetsutveckling. Stödpedagogen kommer tillsammans med enhetchefen bland annat att ha ett utökat ansvar för att kvalitetssäkra genomförandeplaner, utveckla arbetsmetoder samt implementera evidensbaserad kunskap. Stödpedagogens uppgift innebär även att vägleda övriga medarbetare i det pedagogiska arbetet.

Utåtagerande beteende kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning eller som i grunden har en relevant gymnasial utbildning samt läst högskolekurser med lämplig inriktning motsvarande 60 HP alternativt har en avslutad YH-utbildning omfattande minst 200 YH. Meriterande är erfarenhet av funktionsnedsättningsområdet.

Som person ser vi att du har personlig mognad, är trygg, strukturerad, har en hög intiativförmåga samt en förmåga att både kunna arbeta självständigt likväl som att samarbeta med dina kollegor. Vi ser att du arbetar målinriktat både på kort och lång sikt samt att du har en förmåga att se till helheten i verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och planerar, organiserar och prioriterar arbetet effektivt.

Du ska vara en god förebild för de boende och arbetskamrater samt vara kvalitetsmedveten och drivande i processer.

Du ska kunna delta aktivit i de boendes aktiviteter samt kunna vara flexibel i dina arbetsuppgifter.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har god datorvana.

Kunskap om lågaffektivt bemötande, neuropsykiatri och psykiatri är önskvärt.

Önskvärt är också B-körkort.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillvidareanställning på heltid och kan innebära arbete på flera enheter.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Karin Borén, enhetschef på 011-152694

Din ansökan vill vi ha senast 18 december.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget