Staffing Service Manager till Academic Work i LInköping

Om jobbet

Academic Work söker nu en Staffing Service Manager på heltid till vårt Linköpingskontor. Som Staffing Service Manager ansvarar du för regionens bemanningsservice, som har till uppgift att säkerställa bemanning för beställande kunder. Du stöttar även Account Managers och Consultant Managers med att löpande följa upp och utveckla pooluppdrag samt bedriver vid behov projekt i syfte att förbättra såväl service som effektivitet i bemanningsprocessen.

Information om uppdraget

Tjänsten som Staffing Service Manager är en otroligt lärorik och utmanande roll för dig som vill engagera, coacha och arbeta strategiskt, utöver din operativa roll. Du har ett stort ansvar för driften av kontorets pooluppdrag med stort fokus på att skapa resultat och service i världsklass! Att driva bemanningsservicens utveckling mot nya mål tillsammans med både mitt team av Staffing Service Assistants och regionens Consultant Managers och Account Managers upplever jag som oerhört utvecklande både vad gäller mitt ledarskap, mitt analytiska tänkande och min problemlösningsförmåga.

Så här beskriver Malin det som gör att hon trivs så bra i sin roll som Staffing Service Manager. Då hon ska gå på föräldraledighet söker vi nu en vikarie som vill ansvara för och fortsätta utveckla vår bemanningsservice.

I nära dialog med kunder samt konsulter etablerar och vårdar du viktiga relationer, främst över telefon och mail men även vid personliga möten. Genom att löpande analysera och återkoppla resultat internt bidrar du också till att strategiskt utveckla vår bemanningsservice och är en viktig aktör i vårt arbete att behålla branschens nöjdaste kunder samt att vara en engagerad karriärspartner för Young Professionals. I rollen som Staffing Service Manager är du närmsta chef till fem stycken Staffing Service Assistants och har som uppdrag att leda dem i deras dagliga arbete samt coacha och utveckla dem individuellt och som team.

Arbetsuppgifter

Som Staffing Service Manager arbetar du både operativt och strategiskt med vår bemanningsservice och har en nyckelroll i samarbetet med några av regionens viktigaste kunder. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:
 • Ha driftansvar för regionens samtliga pooluppdrag samt följa upp att pooluppdragen förvaltas optimalt enligt överenskomna kriterier med kund
 • Operativt arbeta med bemanningen av pooluppdrag och där vara kontaktperson för våra priokunder
 • Kvalitetssäkra och sätta god struktur vid implementering av nya pooluppdrag
 • Analysera resultat och ta fram månadsrapporter till regionsledning och säkerställa att månadsrapporter per kund tas fram åt Account Managers och Consultant Managers
 • Vara närmsta chef till och leda deltidsanställda Staffing Service Assistants samt säkerställa god laganda i gruppen
 • Genomföra kundmöten vid behov
Vi söker dig som
 • Har relevant akademisk utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner extra för att jobba i interaktion med andra.
 • Har erfarenhet av att arbeta kundorienterat och med service som en självklar del i arbetet.
 • Talar och skriver flytande svenska och god engelska, eftersom kundkontakt via mail och telefon är en stor del av rollen.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du har viss administrativ vana, som exempelvis schemaläggning eller fakturering, eller om du har tidigare erfarenhet inom försäljning.

Rollen som Staffing Service Manager ställer krav på att du är strukturerad då bemanningsservicen hanterar många kunder och mycket information måste finnas på rätt ställe. Samtidigt är det viktigt att du är flexibel och beslutsam eftersom förutsättningar snabbt kan ändras och du behöver ta snabba beslut trots begränsad information. Du har också förmågan att arbeta självständigt för att driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du ett strategiskt förhållningssätt för att identifiera långsiktiga mål samt planerar aktiviteter för att nå dem. I och med ditt interna personalansvar för deltidsassistenter är det av stor vikt att du också är en engagerad och empatisk ledare som är mån om att utveckla, vårda och utmana din personal.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Heltid, vikariat cirka 12 månader
 • Lön: Månadslön med en fast del sam en rörlig provisionsdel.
 • Placering: På vårt kontor i centrala Linköping
 • Kontakt: Jenny Askling, Talent Acquisition Manager
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!