Speditör till logistikföretag i Norrköping

Om jobbet

Är du nyexad från en högskoleutbildning inom ekonomi eller logistik och vill starta karriären i ett stort logistikbolag? Trivs du i en roll där du får varva kundkontakt med administrativt arbete? Då kan detta vara en roll för dig! Som speditör kommer du att boka in och följa upp leveranser av varor. Läs mer och sök tjänsten redan idag då start är nu i oktober.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en speditör på ett uppdrag i Norrköping. Du kommer att tillhöra ett team på ca 7 personer som hanterar spedition för landtransport.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som speditör kommer du arbeta med att boka in och följa upp leveranser med företagets kunder. Du kommer även att ha mycket kontakter internt på företaget för att följa upp bokningar och att leveranser följer planen.

Du kommer till exempel att:
 • Ha kontakt med kund för att lösa deras leveranser
 • Följa upp internt och ha mycket kontakt med kollegor i Europa
 • Arbeta med ekonomiadministration och se över intäkter och kostnader på leveranserna.
Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för logistik och ser en framtid i branschen. Detta är ett gyllene tillfälle för dig som precis avslutat din utbildning och vill få meriterande erfarenhet för framtiden.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning mot ekonomi eller logistik. Gärna civilingenjör inom industriell ekonomi eller kommunikation, transport och samhälle
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet där du haft kundkontakt
 • Har en god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika system
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då du arbetar med daglig kontakt med kunder och kollegor såväl nationellt och internationellt.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom spedition.

Som person är du självgående och tar snabbt till dig nya uppgifter. Du trivs med att ha många sociala kontakter och ett öppet förhållningssätt. Vidare är det viktigt att du har ett noggrant arbetssätt och har lätt för att uppmärksamma detaljer.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Heltid till årsskiftet
 • Placering: Norrköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vår kund är en logistikleverantör som erbjuder nationella och internationella kunder full service inom frakt och lagerhållning.