Spännande roll som redovisningskonsult till Furlands Revisionsbyrå

Om jobbet

Det går bra för Furlands Revisionsbyrå och vi på Meritmind har fått förtroendet att rekrytera en redovisningskonsult till deras framgångsrika team. Vi söker dig som vill vara verksam i en familjär kultur i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Här får du möjlighet att arbeta i en ansvarsfull och självständig roll med varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Som redovisningskonsult hos Furlands har du hand om ett flertal kunder, det är således viktigt att du trivs att bygga och bevara goda kundrelationer och har en hög servicekänsla.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Upprättande av bokslut
  • Årsredovisning
  • Deklarationer
Furlands tjänsteutbud är brett vilket innebär att du kan få hjälpa kunderna med flera olika områden. Samtidigt besitter teamet olika typer av specialistkompetenser som i sin tur ger dig möjlighet att utvecklas extra inom områden såsom kalkyler, budgetar och koncernredovisningar.

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som är erfaren redovisningskonsult som utför ovanstående arbetsuppgifter självständigt, antingen på annan revisions- eller redovisningsbyrå eller hos ett företag. För att trivas på Furlands och för vara framgångsrik i rollen är du en initiativrik person som har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Din numeriska skärpa är god och du beskrivs som en analytisk och social person.

Placeringsort: Linköping alternativt Mjölby

Om Furlands Revisionsbyrå AB

Furlands mål är enkelt: att hjälpa företagare få bästa utfall i den egna plånboken genom att ha professionell kontroll på företaget. Det innebär att vi inte bara står för bredd i tjänster inom redovisning, revision och skatt utan går på djupet när det behövs och finns vid företagarens sida när det oväntade händer.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Furlands med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 0702-01 03 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget