Socialsekreterare till mottagningen på socialkontoret

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET

Vill du vara med och skapa framtidens välfärd?

Socialkontoret bedriver en effektiv socialtjänst som kännetecknas av goda kunskaper om medborgarnas och individers behov av sociala insatser.

På barn och ungdom myndighet arbetar utredningsgrupper inom barn och unga, socialjour/mottagning samt familjehemsenhet och familjerätt. Vi är idag cirka 140 medarbetare och 5 enhetschefer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medarbetare till vår mottagning där vi tar emot ärenden från hela Norrköping. Vi arbetar med barn, ungdom och vuxenfrågor i ett initialt skede. Arbetsuppgifterna är mycket varierande.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats som präglas av kvalitet och engagemang. Du får kollegor och chef som gör sitt yttersta för att du ska få en bra start och trivas hos oss. Vi ger dig som nyanställd en grundlig introduktion. I vår verksamhet är det viktigt med kvalitetssäkring och därför pågår ett kontinuerligt utvecklingsarbete. Våra socialsekreterare är viktiga.

Läs mer om våra förmåner och vår verksamhet utifrån våra medarbetares perspektiv på: www.norrkoping.se/socionom

Din profil

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleexamen som bedöms likvärdig och med flerårig erfarenhet från myndighetsutövning. Har du handlagt barnärenden är det en merit. Du arbetar bra med andra, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Arbetet kräver att du tar ansvar för din uppgift och strukturerar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid din skriftliga förmåga.

B-körkort är ett krav.

Mer informatin och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Christina Colliander, enhetschef, 011-15 20 02.

Din ansökan vill vi ha senast 16 december.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget