SO-lärare till Borgsmoskolan

Norrköpings kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Vår verksamhet

Borgsmoskolan ligger mellan Klockaretorpet och Skarphagen vid Norrköpings västra infart och i nära anslutning till skogen och Borgsmo idrottsplats. Skolan har cirka 270 elever i årskurs sju till nio. Eleverna kommer från skolorna Tamburinen, Klockaretorpsskolan, Villastadsskolan och Norrköpings Montessoriskola.

Eleverna väljer en fördjupningsprofil inför varje år.

Det finns en internationell klass för nyanlända elever och en klass för elever med funktionsnedsättning inom autismspektrat. En klass i varje årsarbetslag arbetar med Montessoripedagogik.

Alla elever arbetar med en egen Chromebook enligt "en till en”, ett arbetssätt som betyder att varje elev har en egen dator. De flesta klassrummen på skolan är utrustade med interaktiva tavlor.

På Borgsmoskolan läser eleverna under läsåret i ett periodsystem. Varje period består av 6 veckor som ger ett tydligt avslut på arbetsområden och temaarbeten.

Vid varje periodbyte sker, tillsammans med arbetslaget och specialläraren, en avstämning för att följa upp elevernas kunskapsnivå.

Arbetsbeskrivning

På Borgsmoskolan pågår ett spännande utvecklingsarbete på en rad fronter. Resultaten ska bli bättre genom bl.a. tydliga och välfungerande arbetslag, analyserande ämneslag och ett trygghetsteam som ger förutsättningar för en trygg och trivsam skola där det råder studiero.

För att stärka organisationen behöver vi rekrytera en So-lärare.

Skolan har tre årsarbetslag från årskurs 7 till 9. För att öka samarbetsmöjligheter och underlätta planeringsarbetet är undervisningen för de flesta pedagoger lagd i två arbetslag.

Denna tjänst är knutet till arbetslag 7.

Som mentor ansvarar du för 10-12 elever och har ett delat ansvar för en klass tillsammans med en kollega från ditt arbetslag.

Läs gärna mer om hur det är att jobba som pedagog i Norrköpings kommun på: www.norrkoping.se/pedagogjobb

Din profil

Vi söker dig som är behörig lärare. Du är engagerad i ditt arbete och verkar för att skapa en optimal skolmiljö där elever ges stimulans till inlärning och utveckling.

Du har god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt samt förmågan att skapa goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare.

I ditt möte med individer och grupper har du ett salutogent förhållningssätt och utgår först och främst från de styrkor som du ser.

Information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Hans Sandberg tel. 011-15 31 01.

Sista ansökningsdag är den 4 december.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget