Snickare

Lernia · Bygg & Hantverk · 31 dec

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu efter en snickare för kunds räkning. Arbetet består av vanligt förekommande arbetsuppgifter för en snickare vilket betyder att du som söker ska vara allmänt händig och flexibel.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten är följande punkter ett krav:
  • Körkort B
  • Vana av att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter
  • Allmänt händig och trivs med att snickra/bygga/fixa
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har vana att arbeta under deadline och besitter förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga och som person är du händig och extremt noggrann.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.