Sjukgymnast/Fysioterapeut till HS-organisation 3

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET

Hälso- och sjukvårdsorganisation 3 är ett områdesbaserat team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, samt sjukgymnaster. Ansvarsområdet omfattar sju stycken särskilda boenden med permanenta platser och korttidsplatser. Dessa är Hallbergagatan 4, Sandbyhovsgatan 17, Sandbyhovsgatan 19:1, Sandbyhovsgatan 19:2 ,Värmlandsgatan 16 samt Sandbyhovsgatan 21 med enbart korttidsplatser och Sandbyhovsgatan 25 som är blandat permanentboende/korttidsboenden. Från och med januari 2017 tar området över Lennings sjukhem.

Vi söker nu en ny medarbetare till området och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete inom kommunal verksamhet med bland annat bra arbetstider, möjlighet till individuell kompetensutveckling samt friskvårdspeng.

Du kommer att jobba inom äldreomsorg där du tillsammans med övriga medarbetare tar ansvar för att brukare får livskvalitet och en god och säker vård samt deltar i enhetens arbete med utveckling av kvalitet och patientsäkerhet.

Arbetsbeskrivning

Du blir en del av ett team som består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Teamets uppgift är att tillsammans med ansvarig chef planera, leda, utföra och utveckla den kommunala hälso- och sjukvården. Vi arbetar utifrån Norrköpings kommuns värdegrund att de äldre ska vara delaktiga i sin egen vård samt att tillgodose deras behov i möjligaste mån.

Arbetet består av att erbjuda funktionsbedömning, behandling och träning för brukare som bor i äldreboende/korttidsboende. Förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetet. Du handleder och utbildar omvårdnadspersonal och du deltar aktivt i teamarbete, konferenser med mera kring olika brukare samt arbetar med olika kvalitetsregister. Dokumentation sker i Treserva.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Har du erfarenhet av yrket, att arbeta med multisjuka äldre, är det en merit.

Arbetet ställer krav på flexibilitet, god kommunikationsförmåga och en pedagogisk insikt så att du når ut med ditt budskap. Du är lyhörd och har förmåga att se helheter.

Du ser styrkan i teamarbete, delar med dig av dina kunskaper, arbetar bra med andra men även självständigt. Du har en god prioriteringsförmåga, kan hantera stress och är trygg i rollen som sjukgymnast/fysioterapeut.

B-körkort är ett krav.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du hälso- och sjukvårdschef Lidija Vuletic på telefon 011-15 78 69.

Intervjuer sker fortlöpande och vi vill ha din ansökan senast 21 december.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget