Sitstekniker med medicinsk kompetens för Mellansverige

Om jobbet

Vi behöver ytterligare en Sitstekniker för att göra våra individuella sitsar på fältet. Du kommer tillsammans med vår sammansvetsade säljkår att arbeta mot landsting och kommuner med utprovning/avgjutning samt leveranser av individuellt tillverkade sitsar. Vi har, som vi ser det, de bästa hjälpmedlen på marknaden och levererar den bästa lösningen för varje patient.

Vi ser gärna att du är AT, sjukgymnast, ortopedtekniker, ortopedingenjör, fysioterapeut eller har en annan medicinsk utbildning i bagaget. Du kommer erhålla en gedigen internutbildning för att klara av uppgiften. Ditt arbetsområde blir i första hand Mellansverige, men det är en resande tjänst där det kan innefatta övriga delar av Sverige, och eventuellt även utomlands. Vi är öppna för olika lösningar. Ditt intresse för jobbet är viktigast!

Du ska tycka om att arbeta självständigt och kunna driva en egen målbild med ansvar och inte vara rädd för att komma med egna idéer och initiativ. Att du dessutom är frälst vid att hitta den absolut bästa lösningen för de patienter du träffar är något som vi ser positivt på.

Vi vill att du som söker till Anatomic SITT dessutom är glad och positiv både till ditt arbete och dina arbetskamrater. Engagemang, stresstålighet och en förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt är egenskaper som vi letar efter. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Som en i gänget ska du vara skärpt, snabb, affärsmässig och ha glimten i ögat.

Vi ser oss själva som en stor familj och tar väl hand om dig som nyanställd för att du snabbt ska komma in i verksamheten och bli en i gänget. Vi erbjuder även goda framtidsutsikter för dig som klarar att axla de utmaningar som du ställs inför.

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare. Heltid. Dagtid.

Lön
Fast lön.

Ansökan/ Kontaktperson
Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten tillsätts så fort som möjligt så vänta inte med att sända in din ansökan.

Vi tar emot ansökan via e-post.
Rickard Eriksson, rickard@anatomicsitt.com
Telefon 011-495 92 08
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Rickard Eriksson, 011-495 92 08

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Vi på Anatomic SITT har sedan 1988 haft en vision om att med god kunskap och nytänkande skapa innovativa lösningar och hjälpmedel till funktionshindrade, både barn och vuxna. Idag finns vi representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark och Holland. De senaste åren har vi expanderat starkt både i Sverige och utomlands vilket gör att vi behöver förstärkning för att möta våra kunder på det sätt vi vill.