Servicetekniker/Innesäljare sökes omgående

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en kille eller tjej som vill arbeta med maskinservice hos en av våra kunder i Linköping. Som servicetekniker kommer du göra enklare felsökningar, rengöring och endel små reparationer. Din uppgift är vidare att ha daglig kontakt med kunder, ge bästa möjliga service och se till att de alltid har fungerande maskiner. Vidare kan enklare service på annan utrustning förekomma.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning och har erfarenhet från maskinbranschen eller liknande verksamhet. Vidare ser vi att du har datavana och ett intresse för maskiner. B körkort är ett krav.

Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av serviceyrket samt truckkort

Som person är du öppen och villig att tillgodose kundens behov varje dag. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att jobba hårt när det behövs.

Du kommer att vara uthyrd till kund via Uniflex Bemanning med goda möjligheter till vidare anställning
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.