Servicetekniker

Om jobbet

Till en intressant roll som servicetekniker med varierade uppgifter inom vårt snabbt växande företag inom anläggning/undervattensentreprenad söker vi nu dig som har en bred teknisk kompetens och ett intresse för teknik och maskinunderhåll. Som person är du strukturerad och van vid eget ansvar.

Arbetet utförs från servicebil påvåra arbetsplatser i Skandinavien, primärt Sverige och Norge, eller på en av våra lager- eller verkstadslokaler. Arbetstidsordningen är turnusordning 12/9 alternativt 4 dagars-vecka mån-tor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara underhåll- och servicearbete på våra maskiner, verktyg, fordon och båtar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är flexibel och självständig, har erfarenhet av felsökning och reparationer av fordon, mekanisk utrustning samt båtar. Det är ett krav att du behärskar ett av språken svenska/norska/danska i tal och skrift.

Meriterande är om du har en teknisk
utbildning samt kunskaper i motorteknik, hydraulik, svetsning eller maskinunderhåll.
Jobbfakta
Ort
Motala
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla Lucas Sander

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

NUVA AB ar ett dykeri med sate i Motala och hela Skandinavien som arbetsplats. NUVA startades
2011 av Lucas Sander och Nils Paul Mehren, bada tva med mangarig bakgrund i branschen.

Vi utfor de flesta forekommande undervattensarbeten och har pa kort tid vuxit till en betydande aktor pa den skandinaviska marknaden.

NUVAs ambition och malsattning ar att vara en aktor som driver utvecklingen framat. Som bidrar med nytankande och kreativitet. Vi har under aren engagerats i och tagit initiativ till flera olika pionjarprojekt dar ny teknik och nya metoder utprovats inom omradet fornybara resurser
/ energi.


Hitta hit

Visa var