Serviceinriktad redovisningskonsult

Academic Work · Ekonomi · 23 jan

Om jobbet

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, brinner för service och vill utvecklas tillsammans med ditt team?
Deloitte drivs av att hela tiden utveckla sina erfarenheter och kunskaper för att på så sätt tillföra mervärde till klienterna. Gemensamt för alla på Deloitte är ett stort engagemang och glädje inför sitt arbete. Här trivs du som gillar en social kontakt med både interna samarbeten och ute hos kund.

Information om uppdraget

Våra klienter begär att vi hjälper dem att vidareutveckla deras verksamhet och göra dem mer framgångsrika. För att skapa mervärde för våra klienter samarbetar vi ofta över våra affärsområdesgränser, kontor och landsgränser. Klienternas behov ställer krav på våra medarbetare att ha en stark drivkraft och goda ledaregenskaper.

Academic Work söker för Deloittes räkning en redovisningskonsult. Fler kunder är lika med fler anställda och Deloitte behöver nu förstärka sitt team med ytterligare redovisningskonsulter. Kontoret är centralt beläget i Linköping och du välkomnas av en varm, lugn och rolig arbetsmiljö. Du har ett eget kontor men med ständig närhet och samarbete med dina kollegor. På Deloitte trivs du som gillar att arbeta i team och du bidrar själv med driv och laganda. På Linköpingskontoret är det idag drygt 20 drivna kollegor som gillar att ha kul tillsammans både på arbetet och utanför.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Deloittes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Deloitte. Deloittes intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du arbeta med allt från löpande bokföring och bokslut till deklarationer och avstämningar i samband med månadsrapportering. En stor del av din tid kommer du att sitta ute hos dina kunder i regionen för att bidra med bästa service, bygga relationer och skapa affärsmöjligheter. Du kommer tillsammans med en kundansvarig att ansvara för att era klienter ska få högsta tänkbara service.

Tjänsten passar dig som trivs i en konsulterande roll med mycket direkt kundkontakt. Du har viljan att se ett större perspektiv och agera rådgivande mot kund. För att lyckas och utvecklas i din roll har du tillgång till ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt. Du har stor frihet och möjlighet i att utveckla dig själv och Deloittes verksamhet.

Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning
 • Mycket god svenska i såväl tal som skrift då allt arbete sker på svenska. Vissa rapporter på engelska förekommer och det är därför bra om du behärskar även det.
 • Körkort B
 • Goda datorkunskaper och kunskaper i Office-paketet
 • Tidigare ekonomisk erfarenhet från arbetslivet eller genom föreningsverksamhet. Exempelvis har du en bakgrund som ekonomiassistent eller ekonomiansvarig i någon förening
Det är meriterande om du....
 • Har kunskaper i affärssystemen Fortnox och/eller Hogia
 • Tidigare erfarenhet inom redovisning eller som konsult
Som person är du rådgivande mot dina kunder och lyhörd för nya behov. Eftersom du kommer att jobba mot flera olika kunder och ofta sitta ute på plats hos kund krävs det att du är strukturerad i ditt arbete även om viss flexibilitet också krävs. Du gillar relationer och samarbete och är lyhörd för andras synpunkter, lyssnar och kommunicerar väl med dina kollegor och kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Linköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Deloitte är ett tjänsteföretag inom revision, skatterådgivning, business consulting och finansiell rådgivning till aktörer inom en mängd branscher. Med ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder kan Deloitte erbjuda spetskompetens av världsklass och djup lokal expertis för att hjälpa klienter till framgång.