Serviceinriktad Redovisningsekonom till Briljant Ekonomisystem

Om jobbet

Är du en problemlösande redovisningsekonom som brinner för service? Har du tidigare arbetat i Briljant Ekonomisystem?
Vi söker nu en utåtriktad redovisningsekonom till Briljants programsupport (arbetsplats i Vallentuna, Örebro eller Norrköping). Tjänsten är en direktrekrytering.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på Briljants programsupport kommer du att arbeta brett i systemet och hjälpa kunder med deras frågor via telefon och mail. För att lyckas i tjänsten krävs därför erfarenhet från arbete i Briljant Ekonomisystem samt god förståelse för redovisning och ekonomiflöden för att kunna supporta kunderna med deras ärende kring detta.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Programsupport
  • Felsöka problem, göra utredningar och hitta lösningar
  • Konsultuppdrag samt kortare utbildningsuppdrag kan förekomma
På sikt finns även möjlighet att avancera inom försäljning och/eller utbildning.

Supportteamet består idag av åtta personer varav fyra sitter i kontorslokaler i Vallentuna centrum. Briljant Ekonomisystem finns på flera orter i Sverige med totalt kring 35 anställda idag. Arbetstiderna är 08:00-16:30.

Utbildning/erfarenhet

För att passa i rollen ser vi att du har arbetat i Briljants system tidigare samt att du har kunskaper inom redovisning. Briljant är ett stort program som till stora delar kan anpassas till kundernas behov, varför supporten är mer avancerad än i så kallade standardprogram. Du bör därför ha goda datorkunskaper, och har du dessutom ett teknikintresse så ser vi det som ett plus. Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och framåt, och du trivs i en supporterande roll.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Briljant Ekonomisystem är ett svenskt heltäckande ekonomisystem med full integration i Windowsmiljö eller via internet. Ett kraftfullt verktyg anpassat för branscher där höga krav ställs på redovisning. Mer än 60 000 företag använder idag Briljant till bland annat redovisning, årsredovisning, tid- och projektredovisning, order, lager, fakturering, löneadministration och hyresredovisning.