Serviceinriktad innesäljare som är duktig inom Excel sökes!

Om jobbet

Vi söker nu en serviceinriktad och elintresserad administratör som är en stjärna på excel! Vår kund är i dagsläget i behov av en medarbetare på ca 50 %, men för rätt person kan den procenten öka.
Det är ett konsultuppdrag på minst 3 månader, som kan komma att förlängas.

Arbetsuppgifter

Ditt främsta arbetsverktyg är excel. Där ligger ansvaret på att lägga in inkommande artiklar löpande och uppdatera information. Andra administrativa uppgifter kan förekomma.
Det är mycket kontakt med kunder på telefon och mail.

Utbildning/erfarenhet

Du har goda kunskaper i Excel samt har goda kunskaper i att uttrycka dig i både tal och skrift. Då mycket kontakt med kunder förekommer, ser vi att du är serviceminded och engagerad. Har du vana att jobba med något affärssystem samt med logistikfrågor är det en fördel. Som person är du organiserad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Då kunden bland annat jobbar med el, är det en klar fördel att du är intresserad - och har jobbat med el på något sätt innan.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.