Serviceinriktad inköpsassistent till Mjölby!

Om jobbet

Är du en ansvarstagande person med förmågan att hålla många bollar i luften? Har du goda kunskaper inom Officepaket och dessutom är duktig på att kommunicera internt såväl som externt. Söker du en heltidstjänst och har möjligheten att starta i början av december tveka inte, sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en inköpsassistent för att täcka ett föräldrarvikariat.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I din roll som inköpsassistent kommer du huvudsakligen att driva inköpsrelaterande ärenden inom funktionen, tvärfunktionellt på företaget samt även mot leverantörerna. Vidare kommer du säkerställa att de inköpsrelaterade processerna följs och effektiviseras i det dagliga arbetet. Du kommer dagligen ha kontakt med olika funktioner internt samt ha regelbunden kontakt nationellt och internationellt med leverantörer. I arbetet ingår det även att delta i olika projekt samt medverka vid leverans- och stoppmöten.

Du kommer till exempel att
 • hantera och driva artiklar genom processer
 • uppdatera inköpsdata samt lägga upp nya artiklar i affärssystemet
 • stötta inköparna med diverse övergripande administrativa arbetsuppgifter.
Tjänsten passar dig som trivs i en fartfylld roll där de finns utrymme för ansvar och egna initiativ. Vidare har du ett stort intresse för inköp och vill utvecklas inom området.

Vi söker dig som
 • har en gymnasialutbildning inom teknik alternativt ekonomi eller innehar motsvarande kunskaper
 • har grundläggande kunskaper om tekniska underlag
 • har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift då det krävs för att utföra arbetsuppgifterna
 • har goda kunskaper inom Officepaketet.
Det är meriterande om du
 • har tidigare erfarenhet av arbete med inköp
 • har kunskaper inom E1, Enovia eller Sharepoint.
Som person är du målfokuserad med förmågan att axla många arbetsuppgifter samtidigt. Du är serviceinriktad, flexibel, strukturerad och noggrann.

Övrig information
 • Start: 1 december 2016.
 • Omfattning: Heltid, vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning
 • Placering: Mjölby.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Ort
Mjölby
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.