Serviceelektriker

Om jobbet

Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.Om uppdraget
Coor Service Management ansvarar för arbetsplatsservice och den tekniska förvaltningen av kontorsmiljöer och datahallar. Till vår driftgrupp inom den tekniska förvaltningen söker vi nu en serviceelektriker. Arbetsuppgifterna omfattar nyinstallationer, felsökning och utredningar. Våra uppdrag utvecklas och vi befinner oss i en spännande fas med många möjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta mycket ute hos kund och blir därmed Coors ansikte utåt

Vår kandidat
Tjänsten som serviceelektriker är en spännande roll för dig som har en elteknisk utbildning eller motsvarande, alternativt arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har några års erfarenhet av elarbete, och du har arbetat med blandade typer av installationer. Du kan också ha arbetat med industrirelaterade installationer. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av kopplingsarbeten i låg- och mellanspänningsanläggningar, men det är inte ett krav för att du ska kunna söka tjänsten.

Personliga egenskaper
Eftersom vi i vårt arbete hela tiden ligger i framkant med att driva och utveckla vårt arbete, så kommer du att passa bra in i gruppen om du motiveras av att hitta lösningar och har en stark vilja att utveckla både dig själv och ditt arbete. Vi tycker att det är viktigt att du vill vara delaktig i det ständiga förbättringsarbete som drivs.

Du kommer att ha mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor, och vi ställer därför höga krav på social kompetens. Särskilt viktigt är det att bevara våra goda kundrelationer, och därför tror vi att du är en person som är serviceinriktad.Vidare är du en person som arbetar noggrant, metodiskt och har förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten.Andra viktiga egenskaper är positiv grundattityd och samarbetsvilja.

Vi erbjuder
Är du rätt person erbjuder vi dig arbetsuppgifter inom en engagerad, trevlig och sammansvetsad grupp. Detta är en möjlighet att få vara med och leverera service i en utvecklande och varierande arbetsmiljö. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Exempel på arbetsuppgifter:

Installation av kraft och belysning.

Service och underhåll på bl.a. UPS:er och likriktare till telekomutrustningar

Larm och övervakningsinstallationer

Beredskap kan bli aktuell i tjänsten. Arbetsplatsen ligger i Linköping.

Kontaktuppgifter För mer information, kontakta Ulf Johansson på telefonnummer 010-559 66 33. Sista ansökningsdag 2016-10-30.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var