Servertekniker - direktrekrytering

Om jobbet

För kunds räkning söker Centric just nu en servertekniker.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund i Norrköping.
Du kommer jobba i ett team med ansvar för ett fåtal kunder, där ni tillsammans verkar för att ge kunderna bästa möjliga service. Du kommer vara delvis på kontoret och delvis på plats ute hos kunden. Du kommer arbeta med felsökning och problemlösning och få prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer framförallt arbeta i Microsoftbaserade servermiljöer, VMwares molntjänster, administrering av AD, SAN/NAS-lösningar samt nätverk i form av switching.

Din profil
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av en likande tjänst. Du är trygg i rollen som tekniker och har god erfarenhet vad gäller Microsofts olika modeller av integreringar och systemeringar. Du har även tidigare arbetat med Active Directory, serverapplikationer som exempelvis Exchange, VMwares molntjänster och Ciscos nätverkslösningar.

Som person är du självgående, noggrann och annalistisk. Du är öppen för andras problemlösningar och förslag, men kan också agera rådgivande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och innehar körkort B.

Vi kan erbjuda dig
Företaget är ett IT-bolag som har sin verksamhet i Jönköping där deras huvudsakliga verksamhet är att tillhandahålla molntjänster, hosting samt supportering av kunder både via telefon och onsite. Företaget erbjuder även sina kunder egenutvecklade produkter samt hårdvara. Företaget ligger i framkant när det gäller teknisk kompetens och utveckling. De satsar mycket på sina anställda och erbjuder utbildningar och certifieringar för samtliga sina anställda.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker,server, server-tekniker, servertekniker, konsult, Consultant, data, IT-technician, Norrköping
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

54 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?