Senior revisor Deloitte AB

Deloitte AB · Ekonomi · 10 dec

Om jobbet

Kundfokuserad och driven Senior revisor sökes till Deloitte AB i Linköping

Vill du driva dina egna processer och gillar att ha en nära relation med dina kunder? Vill du arbeta på en arbetsplats där hjälpsamhet och ett "vi"-tänk präglar arbetet? Vill du utvecklas till en grym revisor? Då har vi det rätta jobbet för dig!

Deloitte Sverige är DTTLs medlemsfirma i Sverige. Med hög branschkompetens, innovation, utveckling av våra medarbetare och ett integrerat arbete både lokalt och globalt ger vi våra klienter förutsättningar att nå största möjliga framgång inom sin verksamhet. Deloitte AB är världens största konsultbyrå med 1200 anställda i Sverige. Vi erbjuder revision, redovisning och skatterådgivning i Linköping med omnejd. Med det stora internationella nätverkets styrka och den lokala anknytningens relevans och förståelse erbjuder vi även tjänster inom löneadministration, företagsutveckling, business consulting, riskhantering och rådgivning vid alla former av verksamhetsförändringar i företag.

Vi har god tillväxt vilket resulterar i att vi behöver förstärka vårt team i Linköping med en Senior revisor.

Vi söker dig som har relevant examen, några års erfarenhet av revisionsarbete och som har revisionsbehörighet och viljan att ta steget vidare till Auktoriserad revisor inom ett par år. Hos oss får du möta nya utmanande arbetsuppgifter och du får möjlighet att jobba tillsammans med flera kompetenta kollegor, framförallt inom revision, men även inom våra övriga avdelningar som arbetar med redovisning och lön. Din vana av affärssystem är god och ditt intresse för andra människor är stort. Tjänsten kräver körkort då resor till kund ingår. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en nödvändighet för rollen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en varierande vardag där du snabbt får komma in i arbetet och använda dig av dina analytiska och rådgivande egenskaper. Du kommer ha ett stort stöd av kollegorna på kontoret då det är viktigt för oss att arbeta som ett team för att ta tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter. Du får en gedigen introduktion hos oss och du kommer få ta del av våra interna utbildningar där du löpande fortbildas under hela din karriär. Vi erbjuder möjlighet till mycket kundkontakt och tillfälle att utnyttja din sociala förmåga.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor kring rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Petra Myrinder på tel: 020-15 18 18 eller mejl: petra.myrinder@badenochandclark.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget