Säljledare som brinner för att leda andra!

Framtiden · Försäljning · 28 feb

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för sälj? Har du tidigare erfarenhet av att leda och coacha andra till framgång? I tjänsten som säljledare kommer du att ansvara för ett säljteam och driva försäljningen framåt. Är du den vi söker? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljledare kommer du att coacha och leda ett säljteam om fem personer. Arbetet innebär daglig samordning liksom uppföljning av dina säljare som du har ansvar över. Målet är att hitta en säljstrategi som samtliga säljare följer där du ser till att samtliga arbetar i företagets CRM-system.

Du kommer att stötta säljarna i deras försäljning samt följa med på sambesök för direkt feedback. Du kommer agera bollplank och arbeta med problemlösning för att förbättra säljarnas dagliga arbete men också utveckla och trigga till ett mer framgångsrikt sälj. Dessutom kommer du själv gå på säljmöten, både hos befintliga och nya kunder. Detta för att själv få en bättre inblick om bolaget men också för att enklare förstå dina säljares vardag.

Du kommer också stötta företagets VD med uppföljning och strategiskt arbete inom försäljning. På sikt kommer du också själv få ansvar att rekrytera in nya säljare till ditt team. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom tjänsten, det är Du som sätter ribban!

Din profil

För att passa in i rollen som Säljledare ser vi att du har ett stort intresse för teknik då företaget arbetar med dokumenthantering och dokumentproduktion,
Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat som säljcoach/säljchef tidigare men vi ser det som meriterande. Likaså kan det vara fördelaktigt att du tidigare ansvarat för rekrytering då jobbet kommer innebära nya rekryteringar i framtiden. För att lyckas i rollen som Säljledare söker vi en person som tror på sina kunskaper, vågar vara tuff i sin bedömning och som inte räds av konflikter. Du är hungrig, driven och målinriktad som dock kan behålla lugnet. Omtänksamhet och lyhördhet är också två viktiga egenskaper för att skapa relation med dina säljare. Du har lätt att lära då det är av vikt att snabbt komma in i rollen. Denna rekryteringen fokuserar främst på dina personliga egenskaper och ditt driv.

Skallkrav:
- Tekniskt intresse

Meriterande krav:
  • Tidigare erfarenhet av säljledning
  • Tidigare erfarenhet av rekrytering
Villkor

Ort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: 1 mars, 2017

Urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Vår kund är en del av ett internationellt bolag med över 170 000 anställda i världen som arbetar med dokumenthantering och dokumentproduktion. Vår kund levererar dokument och utskriftslösningar som hjälper deras kunder med information- och dokumentflöden.

På kontoret i Linköping arbetar idag ca 15 personer.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.