SÄLJARE TILL FRAMTIDA UPPDRAG!

JobBusters · Försäljning · 28 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Vi på JobBusters söker säljare med eller utan erfarenhet till framtida uppdrag! Vanligt förekommande är att du ingår i ett team med andra säljare och arbetar med en egen försäljningsbudget, identifiera nya kundprospekt och affärsmöjligheter. Vidare kan det vara att boka och genomföra möten, utveckla strategier och samarbeten med kunder och återförsäljare samt samarbetspartners. Vanligt förekommande roller kan vara Innesäljare, Teknisk Säljare, Account Managers och Key Account Managers inom flera olika branscher.

Är du redo för nya utmaningar inom försäljning och är intresserad av att höra mer om olika uppdrag som vi har hos våra kunder- gör en intresseanmälan genom att skicka in din CV så hör vi av oss om passande uppdrag dyker upp!

Vi söker dig som brinner för försäljning och drivs av utmaningar i alla dess former!

Företagspresentation
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Arbetsplatsen är belagd i Östergötlands Län.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, tävlingsinriktad och prestigelös. Du har en vilja att komma igenom bruset av utmaningar och är mån att nå dina mål. Du lyser av stolthet, hjälpsamhet och trovärdighet när du träffar nya intressenter och på kontoret med dina kollegor. Du är en relationsskapare ut i fingerspetsarna och har enkelt att kommunicera med människor oavsett kompetensnivå.

Lön
Kan variera. Vanligt förekommande Fast lön + Provision/ bonus

Tillträde och ansökan
Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult eventuellt anställning direkt hos någon av våra spännande kunder. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då vi kontaktar kandidater löpande.

Kontaktperson
Amanda Franell, 08-525 240 22
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var