Säljare/receptionist

Om jobbet

För dig som vill jobba i träningsbranschen! Du är extremt serviceminded och kommer att arbeta med service för att uppnå dagliga försäljningsmål.

Du jobbar i anläggningens reception och säljer medlemskap och kringprodukter relaterade till träning och hälsa. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar både kundmottagning, receptionsarbete, administration och försäljning.

Du sätter en ära i att alla medlemmar känner sig välkomna och du brinner för det personliga mötet. Likaså faller försäljning och merförsäljning naturligt för dig.

Du har en förmåga att jobba självständigt och arbetet kan omfatta både dag, kvällar och helger.

Krav: 1-5 års erfarenhet från försäljning och service. Kassavana.
Merit:Utbildning inom träning.
Självklarhet:Träningsintresserad och att du "lever som du lär".

Tjänsten är 80-100% beroende på överenskommelse. Månadslön. Kollektivavtal finns.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Aktiv Hälsocenter erbjuder friskvård till företag, föreningar och privatpersoner.

Vad som kännetecknar oss är den stora åldersmix av människor som tränar hos oss och blandningen av både nybörjare och elitmotionärer. Aktiv Hälsocenter har genom åren haft många utövare på yttersta elitnivå inom olika kraftidrotter samtidigt som en av våra största åldersgrupper är våra seniorer över 60 år. Hos oss kan alla känna sig välkomna.

Vårt mål är att guida våra medlemmar till en effektiv, rolig och varierande träning och att de ska känna sig speciella och väl omhändertagna.

Vår samlade kunskap om träning, motion, kost och hälsa är grunden i verksamheten. Med den basen kan vi erbjuda träning med kvalité.

Aktiv Hälsocenter blev år 2015 utnämnd av KlubbSverige till Årets Träningsanläggning bland 228 anläggningar över hela Norden.

Klubb Sverige är Nordens största nätverk för träningsanläggningar.

Företaget har en bred kompetens inom friskvård, motion, träning och kost och en långvarig erfarenhet inom dessa områden. Vår personal består bland annat av Hälsoutvecklare, Kostrådgivare, Lic Personlig Tränare, Friskvårdare, Certifierad Massageterapeut, Friskvårdsterapeupt, Hälsokonsult mfl.


Hitta hit

Finspång Visa på karta

Visa var