Säljare med känsla för miljö

Om jobbet

Drivs du av det goda mötet med kunden och älskar känslan av att kunna hjälpa till? Som säljare på IL Recycling får du möjligheten att presentera lösningar inom miljö och återvinng för dina kunder. Vem vill inte vara med och förbättra världen- en värld där inget blir över. Har du erfarenhet av försäljning och är redo för en ny spännande utmaning?

Information om uppdraget

Academic Work söker för IL Recyclings räkning en säljare inom området miljötjänster och återvinning med placering i Norrköping. Som säljare blir din uppgift att sälja IL Recyclings miljötjänster till nya och befintliga kunder inom framför allt företag och organisationer, men även till fastighets- och bostadsrättsföreningar. Tjänsterna innefattar insamling av de flesta återvinningsbara material samt kopplade mervärdestjänster som exempelvis kärltvätt och bemanningstjänster.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IL Recyclings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IL Recycling. IL Recyclings intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du arbeta med fältförsäljning och bearbetning av både nya och befintliga kunder. Du kommer initialt att få en gedigen introduktion där du får lära dig om företagets tjänster och värderingar men också om de lagar och regler som gäller inom området, allt för att du ska känna dig trygg i din försäljning. Som säljare hos IL Recycling får du möjlighet att jobba med frihet under ansvar gällande din försäljning. Du väljer själv hur du lägger upp ditt arbete utifrån de KPI:er du mäts på och du följer månadsvis upp dina resultat tillsammans med din chef för bästa möjliga utveckling. Ditt team består av ca 6-8 säljare runt om i Mellansverige samt en säljchef med placering i Västerås. En stor och viktig del i ditt arbete är att skapa och utveckla kund- och affärsrelationer i Norrköpingsregionen.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Uppsökande fältförsäljning
 • Offert och avtalsskrivningar
 • Tjänst- och produktförsäljning
Tjänsten passar dig som tidigare arbetat med uppsökande försäljning och vill utvecklas och ta ansvar i din roll som säljare.

Vi söker dig som

Har vana av uppsökande försäljningsverksamhet. Vi tror att du har erfarenhet från framgångsrikt försäljningsarbete och är van mötet med kund.

Specifika krav:
 • Säljerfarenhet där minst 3 år skall omfatta fältförsäljning
 • God vana av att arbeta i datormiljö och då framför allt med Officepaketet
 • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift
 • Körkort B är ett krav.
Det är meriterande om du....
 • Har förhandlingsvana och/eller erfarenhet av offert- och avtalsskrivning
 • Erfarenhet inom återvinningsbranschen
Som person drivs du av goda resultat och har god förmåga att planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är van att ha många bollar i luften och du trivs i mötet med nya människor för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Norrköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

IL Recycling är ett företag med visionen, en värld där inget blir över. IL Recycling tar hand om allt som blir över från alla typer av verksamheter och ser avfallet som en resurs som många gånger är outnyttjad. Målsättningen är att alltid återvinna så mycket som möjligt. Det innebär att det som blir över i kundens verksamhet alltid ska tas till vara på bästa sätt, antingen genom att återanvändas, att återvinnas till nya produkter eller att bli energi. De drygt 700 medarbetarna har kunskap som täcker hela återvinningsprocessen, från analys, insamling och transport av restprodukter till sortering, bearbetning och leverans av returråvara till industrin. Dessutom har de systemen och den senaste tekniken för att kunna erbjuda de smartaste lösningarna för effektiv och lönsam återvinning.