Säljare begagnade bilar

Jobbet.se · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Då en av våra nuvarande säljare går vidare till nya utmaningar inom företaget

söker vi nu hans ersättare. Är du en positiv och utåtriktad person kan du vara vår nästa säljare av begagnade bilar!


Din roll
Som säljare av begagnade bilar arbetar du i bilhallen med att sälja och byta in begagnade bilar till främst privatpersoner. Bilarna består till största del av märket Volkswagen men samtliga våra märken finns representerade i bilhallen. I rollen ingår även att erbjuda kunderna olika finansiering och försäkringslösningar samt försäljning av tillbehör. Du arbetar tillsammans med ytterligare en säljare samt försäljningschefen för begagnade bilar. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna bra service och tillgodose deras behov vid bilköp.

Kvalifikationer
Du som söker har en bakgrund inom försäljning i serviceinriktade branscher. Du har vana av att göra bra affärer och triggas av att jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom fordonsbranschen och/eller har ett stort bilintresse. B-körkort är ett krav.

Som person är du utåtriktad och positiv samt brinner för att ge bra service. Du skapar snabbt ett förtroende hos kunden och kommer till snabba avslut. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov och du kan se alternativa lösningar.

Hos oss erbjuder vi goda möjligheter till utbildning och karriär - bara du själv sätter gränser för din utveckling. Som vår medarbetare blir du en del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas.

Helgtjänstgöring ingår.

Tjänsten är placerad i Norrköping.

Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt person, så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Björkman på tel: 018 100 112.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Jobbet.se, 018100112

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca 180 anställda och omsätter ca 900 miljoner. Företagen är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.