Säljare - Installation, Industri, Bygg

Om jobbet

Würth satsar på Industri-, Installation- och byggkunder i Linköping, Motala och Mjölby med omnejd och söker därför ytterligare

Fältsäljare inom dessa områden

Det går bra för oss och vi behöver bli fler energiska medarbetare som kan hjälpa våra kunder till mer lönsamma och smidiga affärer.

Peter Westman berättar om livet som Säljare hos oss på Würth

"Jag är utbildad snickare och kom i kontakt med säljyrket först när jag började på Würth. Här fick jag en gedigen utbildning och tillsammans med mitt egna kunnande har jag nu en bra grund att stå på när jag gör affärer med byggare och byggföretag.

Würth står för ordning och reda, organisationen har en bra struktur, alla vet vad de ska göra och det finns enormt mycket kunskap i företaget. Som säljare har jag en otroligt bred produktportfölj till mitt förfogande, det gör att jag kan erbjuda kunderna vad de behöver.

Jag lägger mycket fokus på service, jobbar nära mina kunder och vill gärna vara så delaktig jag kan i deras projekt. Genom att jobba nära kunderna lär jag känna dem bättre och kan erbjuda produkter och lösningar som gör deras vardag lite enklare."

Att jobba på Würth

Vi hjälper dig att lyckas. Kliver du in i "Würth-världen" får du möjlighet att bli en mycket framgångsrik medarbetare i en global koncern som satsar stora resurser på att du ska lyckas. Som medarbetare hos oss får du ta del av vårt kompetensutvecklingsprogram inom områden som affärsmannaskap och produktkunskap. Vi erbjuder dig utveckling, karriärsmöjligheter, glada kollegor, effektiva och moderna arbetsredskap samt en konkurrenskraftig produktportfölj. Vi vill att alla skall ha en bra balans mellan arbetstid, fritid och familj. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, installations- och fordonsbranschen. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss.

Om dig

Vi söker efter dig som är kundfokuserad, engagerad och har erfarenhet från Installations-, Industri- eller Byggbranschen. Har du rätt inställning och älskar att tävla så är det definitivt fördelar vi väger in. Du har antingen erfarenhet från försäljning eller en säljutbildning. Som Säljare hos oss på Würth behöver du vara utåtriktad och kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning, och sinne för affärer. Du bör vara bosatt i Linköping och dess närhet.

Känner du dig redo för ett nytt spännande jobb? Vi har löpande intervjuer, skicka därför gärna din ansökan snarast.

Kontakt

Jag heter Morgan Hemnes och är Regionchef för distriktet. Jag har jobbat på Würth sedan 2005 och har en bakgrund som säljare. 2012 tog jag över regionen och blev regionchef. På fritiden gillar jag att jaga och ta hand om min familj. Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på telefon 070-374 32 76.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, byggsäljare
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!