Säljande Produktspecialist

Om jobbet

Säljande Produktspecialist

till Småland/Östergötland

Vi är specialister inom högkvalitativa engångsmaterial. Våra produkter används främst för torkning, absorption och uppbäddning och säljs under vårt eget varumärke EasiTex. Kunderna finns i alla former av vårdinrättningar, offentliga och privata.

Som produktspecialist har du djup kunskap om produkterna inom ditt ansvarsområde samt dess applikationer. Du skapar en bred förståelse för våra kunders behov och kan på ett tryggt sätt hitta möjligheter, samt komma med konkreta förslag som genererar mervärde för kunden.

Du ansvarar för hela säljprocessen, skapar nya kontakter, bygger långsiktiga relationer, samt bevakar och utvecklar befintliga samarbeten och avtal.

Du kommer att utgå ifrån hemmakontor och bor lämpligen centralt i distriktet.

Din profil:
  • Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av arbete inom sjukvården, gärna som undersköterska.
  • Du har nu några års erfarenhet från försäljning ute på fältet, gärna gentemot sjukvård/landsting.
  • God datavana och gärna grundläggande kunskaper i Excel.
  • B-körkort
Som person är du självgående, resultatinriktad och välstrukturerad. Du har en hög social kompetens och är bra på att skapa långsiktiga relationer. Din personlighet präglas av en inre drivkraft och viljan att lyckas. Du har förmågan att planera din arbetstid effektivt och att arbeta självständigt, samtidigt som du är en god lagspelare. Du har en god förmåga att utrycka dig professionellt i både tal och skrift.

Vi erbjuder:
  • Ett omväxlande, stimulerande och utvecklande arbete som präglas av frihet under eget ansvar med trevliga kollegor.
  • Ett stabilt och välrenommerat företag med låg personalomsättning.
  • Ett högt tak där vi kontinuerligt arbetar för att utveckla verksamheten utifrån kundens behov, medarbetares idéer och där kreativitet och nytänkande värdesätts.
  • Generösa villkor som anställd.
Kontakt:
Vill du ha ytterligare information kontaktar du Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på telefon: 0702-96 96 91.
Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Gunnar Engstrand AB är ett familjeföretag etablerat 1927. Företaget är ett nischbolag som genom långsiktigt kund- och kvalitetsfokus hjälper sina kunder med problemlösningar och förbättringar inom bland annat områdena tork, absorption, städ och bäddprodukter. Kunderna finns inom en stor mängd branscher samt via väletablerade återförsäljare runt om i Sverige. Gunnar Engstrand AB har ett stort kvalitetsfokus på sin service samt sina produkter och samarbetar direkt med såväl ledande globala varumärken som lokala tillverkare.

Sökord: sjukvård, sjuk-el undersköterska, fältsäljare, säljare, utesäljare, sales
Jobbfakta
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!