Sales- & marketing coordinator till Ottobock

Om jobbet

Nu söker vi en sales- & marketing coordinator för ett konsultuppdrag hos Ottobock. Som sales- & marketing coordinator kommer du att arbeta mot marknadscheferna, försäljningschefen och en säljgrupp på tio personer och stötta dem i deras dagliga arbete. Du får en självständig och omväxlande roll i en internationell miljö.

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår Nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet - Quality for life. Tillsammans med våra dotterbolag Aktiv Ortopedteknik och Respecta har vi idag över 630 anställda i Norden, och en årlig omsättning på cirka 110 MEUR. Vårt moderbolag, Ottobock Healthcare, är verksamma på 51 marknader över hela världen och har en årlig omsättning på cirka 870 MEUR.

Din framtida utmaning

Som sales- & marketing coordinator arbetar du med att stötta försäljningschefen och tio säljare på Ottobock som har sin utgångspunkt i Norrköping. Säljarna arbetar i en internationell miljö och har kunder över hela världen. Du stöttar vid exempelvis förfrågningar, upphandlingar, med events (både internt och externt) och säkerställer prislistor. Du stöttar även de två marknadscheferna med t.ex. utformning av nyhetsbrev och annan tryckt information utifrån mallar. I rollen ingår även övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Vårt erbjudande till dig

Tjänsten som sales- & marketing coordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget på Ottobock förväntas pågå t o m juni 2017.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Din bakgrund/profil

Vi söker dig med gymnasial utbildning. Du som har arbetat med liknande arbetsuppgifter kommer att känna igen dig och kommer att ha god användning av dina erfarenheter.

Du är bekant med Indesign och Photoshop och har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av SAP är det en merit. Du talar och skriver god engelska och svenska, då koncernspråket inom Ottobock är engelska. Körkort och tillgång till bil kan vara bra.

Som person är du utåtriktad och har en stark drivkraft att nå uppsatta mål och se resultat. Du tar gärna egna initiativ inom ramen för ditt ansvarsområde. Du tar för dig på en arbetsplats och ser till att saker och ting blir gjorda. Arbetet innebär ett högt tempo vilket du också trivs att arbeta i. Samtidigt är du organiserad och strukturerad, du vill att allt arbete som du utför ska vara noggrant genomfört. Du är en person som tycker om att se till så alla medarbetare har det bra på sin arbetsplats och har möjlighet att utföra sitt arbete på ett gott sätt. Service är ett nyckelord för dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du intresserad?

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Bradley på johanna.bradley@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.